Veelgestelde vragen

/Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen 2015-03-14T11:57:47+00:00

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! Bel 050 211 14 93

Als u een bijlespakket koopt worden de gekochte bijlesuren toegevoegd aan uw account. Als een bijles heeft plaatsgevonden declareert de docent de bijles waarna de uren van uw account worden afgeschreven.
De gekochte bijlesuren zijn 365 dagen geldig. Bij andere bijlesbureaus zijn de uren slechts een maand geldig. Doordat de bijlesuren bij ons zolang geldig zijn bepaald u zelf hoeveel uur bijles u per week nodig heeft.
Als uw pakket bijna afloopt wordt er contact met u opgenomen om de bijlessen te evalueren en om een eventueel een nieuw pakket aan te schaffen.
Wij stellen de hoogste eisen aan onze bijlesdocenten t.o.v. andere bureaus. Wij gaan voor kwaliteit en hebben al onze bijlesdocenten dan ook getest op didactische vaardigheden en inhoudelijke kennis. Doordat wij onze bijlesdocenten kennen weten wij wie de beste match is.
Ja, als u inlogt op onze site kunt u met iDEAL betalen. De factuur is ook naar u gemaild. Deze kunt u ook binnen 14 dagen overmaken naar onze rekening.
Ja. Als u om welke reden dan ook een andere bijlesdocent wenst dan kunt u dit aangeven en zorgen wij voor een andere bijlesdocent.
Nee, als u een bijlespakket koopt zijn deze uren geldig voor meerdere personen en/of voor meerdere docenten.
Als de docent meer dan 15 minuten of 5 km moet reizen worden er reiskosten in rekening gebracht. Hoeveel de reiskosten zijn hangt af van hoe ver u van de bijlesdocent af woont. Reiskosten worden als ‘extra’ bijlesuren (per kwartier) gedeclareerd per bijles door de bijlesdocent.
Geef 24 uur van tevoren aan de bijlesdocent aan dat u verhinderd bent, u kunt eventueel meteen een nieuwe afspraak maken om de bijles in te halen.
Nu vrijblijvend aanvragen

Op zoek naar bijles aan huis v.a. 16 euro?

Onze klanten zijn zeer tevreden over de persoonlijke aanpak van BijlesMatch!
Nu vrijblijvend aanvragen