Bijles in Rotterdam2018-07-02T17:00:35+00:00

Bijles in Rotterdam

Meer dan alleen de goedkoopste 

Proefles

Vrijblijvende proefles
Voor maar 10,-

Bijles aan huis

Bij u thuis
Of op school

Bijlesdocenten

Een passende bijlesdocent
Wij hebben 400+ docenten

Persoonlijke bijles

Persoonlijke aanpak
Gericht op uw kind

Klantbeoordeling

Tevreden leerlingen
Door tastbaar resultaat

Bijles in Rotterdam en omgeving

BijlesMatch biedt bijles en huiswerkbegeleiding voor alle middelbare schoolvakken en niveau’s in Rotterdam. Normaliter vinden onze bijlessen plaats bij u aan huis, maar het kan natuurlijk ook ergens anders. Bij ons geven enkel de beste universitair geschoolde bijlesdocenten bijles in Rotterdam. Bent u niet tevreden over de bijlesdocent? Dan krijgt u geheel gratis binnen 1 dag een nieuwe bijlesdocent toegewezen.

Voor ons is een service en kwaliteit het belangrijkst. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom helpen wij u graag verder met bijles of huiswerkbegeleiding in Rotterdam. Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Nu vrijblijvend bijles aanvragen

Voor alle middelbare scholieren in Rotterdam

Bijles is belangrijk voor de middelbare scholier die moeite heeft met bepaalde vakken. Tijdens de middelbare school periode volgen scholieren veel verschillende vakken. Het gebeurt vaak dat scholieren moeite hebben met een paar vakken. Juist voor die scholieren is er bijles in Rotterdam. Met bijles kan de scholier toch op het gewenste niveau komen en blijven. De bijles en huiswerkbegeleiding die wordt aangeboden door BijlesMatch is op privé basis. Dit betekent dat er altijd één op één bijles gegeven wordt aan de scholier. BijlesMatch Rotterdam gelooft er namelijk in dat een persoonlijke benadering van groot belang is voor een succesvol bijlestraject. Ook is het geen enkel probleem als u bijvoorbeeld in een plaats dichtbij Rotterdam woont. De bijles kan gewoon aan huis gegeven worden. Echter is het ook mogelijk, als u dat wilt, dat de bijles ergens anders plaatsvindt.

Bijles voor alle jaren en niveaus

In Rotterdam zijn veel verschillende middelbare scholen aanwezig. Zo kan een scholier bijvoorbeeld studeren aan het Rudolf Steiner College, Montessori Lyceum, Marnix Gymnasium, Wartburg College of een andere middelbare school. Veel middelbare school geven les op één of meerdere niveau(s): VMBO, HAVO, VWO en/of Gymnasium. Daarnaast heeft iedere school haar eigen lesmethodiek en lesmateriaal. Het is daarom belangrijk dat BijlesMatch Rotterdam de juiste bijlesdocenten biedt voor het geschikte niveau en de relevante lesmethodiek. Zo kan er bijvoorbeeld een bijles in Rotterdam voor het vak Wiskunde A plaastvinden op het niveau van het VWO met het boek dat gebruikt wordt bij het Rudolf Steiner College in Rotterdam. Bij BijlesMatch kan er bijles gegeven worden in ieder vak voor elk niveau.

Wij zijn 7 dagen in de week beschikbaar in Rotterdam

Naast de verschillen in scholen en vakken, kan de scholier of ouder ook persoonlijke wensen hebben met betrekking tot bijles of huiswerkbegeleiding. Het is daarom van groot belang dat BijlesMatch haar werkwijze kan aanpassen per scholier. BijlesMatch kan daarom op veel verschillende werkwijzen bijles in Rotterdam aanbieden. Bijvoorbeeld voor één vak (bijv. Wiskunde) door één docent, voor twee vakken (bijv. Engels en Natuurkunde) door één docent of door verschillende docenten te hebben. Maar de bijlesperiode kan ook variëren tussen iedere dag tot één dag in de week. De bijles in Rotterdam wordt door BijlesMatch op maat geleverd.

Bijles aanvragen

Direct vrijblijvend bijles aanvragen? Wij helpen u graag. Het is binnen 1 dag geregeld.

Vraag vrijblijvend bijles aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere bijlesorganisaties

Organisatie Proefles Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super flexibel!
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend
Nu vrijblijvend bijles aanvragen