Over ons

/Over ons
Over ons 2014-12-08T21:14:14+00:00

In het voorjaar van 2012 heeft BijlesMatch de finale gehaald van de Anner Award, een ondernemersprijs voor studenten. Dit resulteerde in de start van BijlesMatch op 1 januari 2014. Sindsdien is BijlesMatch enorm gegroeid en zijn wij momenteel actief in alle grote steden van Nederland.

BijlesMatch is opgericht door twee Groningse studenten. Één van deze twee studenten gaf al bijles bij een bijlesbureau. Hij was hier echter niet tevreden over de werkwijze en de tarieven die gerekend werden. Samen met een mede student besloot hij dat het anders en beter kon. De belangrijkste drijfveren om zelf een bijlesbureau op te richten waren de exorbitante tarieven van de huidige bijlesbureau ’s, het vaak onpersoonlijke contact en de matige kwaliteit van de bijlessen. De huidige visie van BijlesMatch is dan ook het bieden van kwalitatief goede bijles tegen betaalbare, voordelige tarieven waarbij persoonlijk contact en service op 1 staan!

Wij proberen deze visie na te streven door in elke regio een regiomanager aan te stellen die kennis heeft van haar pool bijlesdocenten en haar klantenkring kent. Na een eerste bijles bellen wij na om de bijles te evalueren. Daarnaast hebben wij een strenge sollicitatieprocedure. Bijlesdocenten komen bij ons alleen in aanmerking als zij een 8 of hoger hebben op het vak waarin zij bijles willen geven. Dat is echter niet het enige, tijdens het sollicitatiegesprek zullen de bijlesdocenten ook moeten laten zien dat ze beschikken over didactische vaardigheden. Ze moeten immers hun kennis ook goed kunnen overdragen. Wanneer onze bijlesdocenten voldoen aan deze eisen worden ze aangenomen. Op deze manier garanderen wij de kwaliteit van onze bijlessen. Deze hoge kwaliteit bijlessen worden ook nog eens tegen het meest voordelige tarief van Nederland aangeboden. In deze vergelijkingstabel kunt u dat zien!