Bijles in Groningen2018-07-02T16:56:16+00:00

Bijles in Groningen

Meer dan alleen de goedkoopste 

Proefles

Vrijblijvende proefles
Voor maar 10,-

Bijles aan huis

Bij u thuis
Of op school

Bijlesdocenten

Een passende bijlesdocent
Wij hebben 400+ docenten

Persoonlijke bijles

Persoonlijke aanpak
Gericht op uw kind

Klantbeoordeling

Tevreden leerlingen
Door tastbaar resultaat

Bijles in Groningen en omgeving

BijlesMatch verzorgt bijles in Groningen voor alle vakken en niveaus. Daarnaast bieden wij privé huiswerkbegeleiding bij u thuis. Wij beschikken over vele universitair geschoolde bijlesdocenten. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een geschikte bijlesdocent voor uw zoon of dochter.
Voor ons is kwaliteit en service de topprioriteit. Wij zijn pas blij als u volledig tevreden bent met onze service. Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Nu vrijblijvend bijles aanvragen

Bijles aan middelbare scholieren

Bijles is belangrijk voor de middelbare scholier die moeite heeft met bepaalde vakken. Tijdens de middelbare school periode volgen scholieren veel verschillende vakken. Het gebeurt vaak dat scholieren moeite hebben met een paar vakken. Juist voor die scholieren is er bijles in Groningen van BijlesMatch. Met bijles kan de scholier toch op het gewenste niveau komen en blijven. De bijles en huiswerkbegeleiding die wordt aangeboden door BijlesMatch is op privé basis. Dit betekent dat er altijd één op één bijles gegeven wordt aan de scholier. BijlesMatch gelooft er namelijk in dat een persoonlijke benadering van groot belang is voor een succesvol bijlestraject. 

Bijles in Groningen voor alle jaren en niveaus

In Groningen zijn veel verschillende middelbare scholen aanwezig. Zo kan een scholier bijvoorbeeld studeren aan het Zernike College, het Maartens College, Reitdiep College of een andere middelbare school. Iedere middelbare school geeft les op één of meerdere niveau(s): vmbo, havo, vwo en/of gymnasium. Daarnaast heeft iedere school haar eigen lesmethode en lesmateriaal. Het is daarom belangrijk dat BijlesMatch de juiste bijlesdocenten biedt voor het geschikte niveau en de relevante lesmethode. Bij BijlesMatch kan er bijles in Groningen en omgeving gegeven worden in ieder vak voor elk niveau.

Bijles op maat

Naast de verschillen in scholen en vakken, kan de scholier of ouder ook persoonlijke wensen hebben met betrekking tot bijles. Het is daarom van groot belang dat BijlesMatch haar werkwijze kan aanpassen per scholier. BijlesMatch kan daarom op veel verschillende werkwijzen bijles in Groningen aanbieden. Bijvoorbeeld voor één vak door één docent, voor twee vakken door één docent of door verschillende docenten te hebben. Maar de bijlesperiode kan ook variëren tussen iedere dag tot één dag in de week. De bijles in Groningen en omgeving door BijlesMatch wordt op maat geleverd.

Bijles aanvragen

Direct vrijblijvend bijles aanvragen? Wij helpen u graag. Het is binnen 1 dag geregeld.

Vraag vrijblijvend bijles aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere bijlesorganisaties

Organisatie Proefles Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super flexibel!
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend
Nu vrijblijvend bijles aanvragen