De goedkoopste landelijk (her)examentrainer van 2018!2018-06-11T21:23:48+00:00

De goedkoopste landelijke (her)examentrainer in 2018

Voor VMBO, HAVO en VWO

Examentraining

Persoonlijke aandacht
Max. 6 leerlingen per examentrainer

Professioneel materiaal
Inbegrepen in de prijs

Ervaren student-docenten
Speciaal geselecteerd!

examentraining locatie

Top locaties
Klik hier voor onze locaties

examentraining slagingspercentage

Hoog slagingspercentage
Slagingspercentage van wel 93%!

Nu aanmelden voor (her)examentraining

1446304372_Purse

Landelijk de goedkoopste

Een herexamentraining door deskundige trainers hoeft niet duur te zijn. BijlesMatch heeft de visie om examentraining voor iedereen toegankelijk te maken en elke eindexamenkandidaat gelijke kansen te bieden. Dit lukt ons al jaar op jaar met onze toegankelijke studieondersteuning.  Wij bieden 1 daagse herexamentraingingen al aan vanaf €125,- en tweedaagse herexamentraingen vanaf €229,-, hiermee zijn wij de goedkoopste (her)examentrainer van nederland!

Persoonlijke aandacht

De examentraining wordt gegeven in groepen van maximaal 12 scholieren, die les krijgen van twee examentrainers. Hierdoor is er de mogelijkheid tot veel individuele begeleiding. Alle trainingsdagen beginnen om 09:00 en eindigen uiterlijk om 17:00. De trainingsdagen zijn intensief en langer studeren heeft geen enkele zin. Lesmateriaal, eten en drinken is inbegrepen in de prijs.

Hoge kwaliteit

BijlesMatch wil bijles en examentraining toegankelijk maken voor iedereen. Kwaliteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons ook hoog in het vaandel. Onze visie is dan ook het bieden van kwalitatief goede bijles en examentraining tegen betaalbare, voordelige tarieven waarbij persoonlijk contact en service op 1 staan. Onze aanpak heeft tot nu toe geresulteerd in een gemiddelde klantbeoordeling van een 8,5!

 

De 5 voordelen en onze prijzen
Planning, locaties & methode
De 5 voordelen en onze prijzen

“Ik ga een stuk zelfverzekerder en beter voorbereid de examens in!
(Daniek Hultink, 6 mei 2016)

Examentraining

Examentraining VMBO, HAVO & VWO

De goedkoopste landelijke examentrainer

BijlesMatch is de goedkoopste landelijke aanbieder van examentrainingen. Onze examentrainingen worden gegeven door ervaren student-docenten met een universitaire achtergrond. Onze examentrainingen zijn op locatie in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Tilburg, Zwolle & Goes. Gedurende de training ligt de focus zowel op het uitleggen en verduidelijken van de leerstof als op het oefenen van examens.

Bij de examentrainingen van BijlesMatch wordt je volledig klaargestoomd voor het eindexamen!

Aanmelden voor examentraining

Wat klanten ons vroegen voor het aanmelden

Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u ons altijd bellen op  050 211 14 93

De klassen bestaan uit maximaal 12 leerlingen. Elke groep wordt begeleid door twee eindexamentrainers indien er meer dan 6 leerlingen in een groep zitten. Hierdoor is er één examentrainer op maximaal 6 leerlingen.

BijlesMatch biedt veel trainingen aan in zowel de voorjaar- en meivakantie, daarbij geven wij trainingen in veel verschillende steden. Het is daardoor vrijwel altijd mogelijk om trainingen voor meerdere vakken te volgen.

Er is een strenge selectieprocedure. Tijdens de sollicitaties wordt er bekeken of de student-docent voldoende kennis en motivatie heeft om opgenomen te worden in de selectiepoule. Onze docenten hebben ervaring en doen vaak een opleiding die relevant is voor de examentraining.

Je kunt je via de aanmeldpagina opgeven voor de examentraining. Nadat je het formulier hebt ingevuld sturen we een email naar beide ingevulde emailadressen. Ook ontvang je van ons een factuur met een betaal-link daarin.

Je kunt examentraining volgen voor aardrijkskunde, biologie, Duits, economie, Engels, Frans, geschiedenis, Latijn, maatschappijleer, management & organisatie, natuurkunde, Nederlands, scheikunde, wiskunde a, wiskunde b, Nask1 en Wiskunde GL/TL.

Onze examentrainingen zijn op locatie in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Tilburg, Zwolle & Goes. Kijk op onze locatie pagina voor alle adresgegevens.

Hieronder het meest voorkomende dagprogramma van een training, VMBO examentrainingen zijn verdeeld in drie blokken in plaats van vier en eindigen om 15.30 uur.

08.45-09.00 Ontvangst en welkom
09.00-09.10 Presentatie dagprogramma
09.10-11.00 Trainingsblok 1: Uitleg over een onderdeel van de examenstof gevolgd door het maken van oefenopgaven.
11.00-11.15 Pauze
11.15-12.45 Trainingsblok 2: Uitleg over een onderdeel van de examenstof gevolgd door het maken van oefenopgaven.
12.45-13.30 Lunch
13.30-15.00 Trainingsblok 3: Uitleg van een onderdeel van de examenstof gevolgd door het maken van oefenopgaven.
15.00-15.15 Pauze
15.15-17.00 Trainingsblok 4: Laatste trainingsblok met theorie en oefenopgaven.
17.00 Einde programma

Elke examentraining is een combinatie van uitleg en oefenen. Omdat we in kleine groepen van maximaal 12 leerlingen met twee begeleiders werken kunnen we de balans tussen uitleg en oefenen afstemmen op de wens van de leerling. Iedere leerling heeft immers een andere leerbehoefte.

Op de eerste ochtend van de examentraining ligt jouw theorie- en oefenboek voor je klaar. Ook hebben we tijdens alle pauzes eten, drinken en snacks klaarliggen. Je hoeft dus eigenlijk alleen schrijfmateriaal en eventueel een binas/biodata of rekenmachine mee te nemen als dat voor jouw vak benodigd is. Zodra je je hebt ingeschreven voor de eindexamentraining ontvang je binnen 5 dagen een digitale bevestiging met aanvullende informatie waaronder de eventuele spullen die je nodig hebt tijdens de training.

Voorjaarstraining 2 dagen: €179,-

Eindexamentraining vmbo 1 dag: €95,-
Eindexamentraining vmbo 2 dagen: €179,-

Eindexamentraining havo/vwo 1 dag: €125,-
Eindexamentraining havo/vwo 2 dagen: €209,-
Eindexamentraining havo/vwo 3 dagen: €289,-

Herexamentraining 1 dag: €135,-
Herexamentraining 2 dagen: €239,-

In principe gaat elke examentraining door. We zeggen geen groepjes leerlingen af bij te weinig aanmeldingen. Het kan wel voorkomen dat er overmacht optreedt omdat een examentrainer bijvoorbeeld ziek wordt. In dat geval bieden wij altijd direct een alternatieve datum en/of locatie aan.

Indiend gewenst heb je na aanmelding veertien dagen de tijd om je af te melden voor een examentraining. Afmelden kan door een email te sturen met onderwerp: Afmelden Examentraining + “reserveringsnummer”  naar examentraining@bijlesmatch.nl

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere examentrainers

Organisatie / Eindexamentraining tarieven meivakantie havo/vwo 3 dagen havo/vwo 2 dagen vmbo 2 dagen
BijlesMatch €289 euro €209 euro €179 euro
Lyceo €356 euro €275 euro €265 euro
Eindsprint €325 euro €250 euro niet mogelijk
Studiekring niet mogelijk €225 euro €195 euro
Direct aanmelden voor een training