Examentraining Tilburg2018-03-05T14:33:15+00:00

Examentraining in Tilburg

Examentraining

Persoonlijke aandacht
Max. 6 leerlingen per examentrainer

Professioneel materiaal
Inbegrepen in de prijs

Ervaren student-docenten
Speciaal geselecteerd!

examentraining locatie

Top locaties
Klik hier voor onze locaties

examentraining slagingspercentage

Hoog slagingspercentage
Slagingspercentage van wel 93%!

Examentraining Tilburg

BijlesMatch biedt jaar op jaar kwalitatief hoogstaande studieondersteuning. Daarbij is de examentraining van BijlesMatch ook nog eens de goedkoopste in heel Tilburg. De examentraining wordt gegeven door universitaire examentrainers, waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan.

  • Examentraining op locatie voor de laagste prijs
  • Een hoog slagingspercentage van wel 93%!
  • Gratis samenvatting examenstof en oefenexamens inbegrepen
  • Een examentraining van 1, 2 of 3 dagen; u kiest!
  • Persoonlijke aandacht door maximaal 6 leerlingen per examentrainer
  • Gratis eten, drinken en snacks

Meld je nu aan voor een examentraining!

Voor alle examenkandidaten van vmbo, havo en vwo biedt Bijlesmatch examentrainingen. Wij geven deze examentraining onder andere in Tilburg, voor ieder niveau (vmbo, havo en vwo/gymnasium), in de vakken aardrijkskunde, biologie, economie, geschiedenis, Duits, Frans, Engels, Nederlands, Latijn, maatschappijwetenschappen, management & organisatie, natuurkunde, scheikunde, wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C, wiskunde GL/TL. Door het volgen van een examentraining bij BijlesMatch ga je goed voorbereid en zelfverzekerd je examens in!

Examentraining in Tilburg: trainingen voor alle niveaus

De examentrainingen van BijlesMatch in Tilburg worden gegeven in de belangrijkste vakken, voor alle niveaus. De één-daagse trainingen starten om 09:00 uur en eindigen rond 17:00 uur. Op vmbo-niveau eindigt de dag om 15:30 uur. De trainingsdagen worden opgesplitst in vier verschillende delen, waarbij ieder gedeelte bestaat uit een theoriedeel en een oefendeel. Gedurende deze dag wordt alle examenstof van het betreffende vak behandeld.

Naast de één-daagse examentrainingen, biedt BijlesMatch tevens de mogelijkheid om een examentraining van drie dagen te volgen (3 keer 8 uur per dag). Het zijn drie zeer intensieve, maar erg leerzame dagen. Alle benodigde stof voor het eindexamen wordt behandeld en met de specifieke onderwerpen wordt veel geoefend. Tijdens een training van drie dagen kan er dieper op de onderwerpen worden ingegaan. Per dag worden er ongeveer 3 à 4 thema’s behandeld. De examentraining wordt afgesloten met de zogenoemde ‘generale repetitie’. Tijdens deze generale repetitie behandelen we een volledig examen van het specifieke vak. Mochten er toch nog problemen of moeilijkheden naar voren komen, is er ruimte om dit nog eens te behandelen. Zowel tijdens de één-daagse als driedaagse examentrainingen is er, vanzelfsprekend, veel ruimte voor persoonlijke begeleiding en feedback. Op deze manier is de examenkandidaat optimaal voorbereid op het examen.

Enkel de beste examentrainers

Kwaliteit wordt door BijlesMatch als ontzettend belangrijk geacht. Daarom worden de examentrainingen in Tilburg alleen gegeven door streng geselecteerde universitaire studenten. Deze examentrainers hebben bewezen te beschikken over zowel goede kennis als didactische vaardigheden. Daarnaast hebben ze vanzelfsprekend het vak waarin ze examentraining geven afgesloten met minimaal een 8. De examentrainers zullen zorgen voor een succesvolle examentraining.

Examentraining Tilburg op een centrale locatie

Omdat de examenperiode vaak als zwaar genoeg is, vinden wij het belangrijk dat de leerlingen zo min mogelijk tijd en energie kwijt zijn aan het reizen. De examentrainingen van BijlesMatch worden gegeven op een centraal gelegen locatie in Tilburg. Examenkandidaten van buiten Rotterdam kunnen deze locatie ook goed bereiken met het openbaar vervoer. De examentraining zal worden gegeven op het Koning Willem II College, Tatraweg 80, te Tilburg.

Onze algemene voorwaarden voor de examentraining Tilburg vindt u hier.

Aanmelden Examentraining Tilburg

Aanmelden voor een examentraining? Wij helpen u graag. Makkelijk en snel geregeld!

Aanmelden examentraining

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere examentrainers

Organisatie / Eindexamentraining tarieven meivakantie havo/vwo 3 dagen havo/vwo 2 dagen vmbo 2 dagen
BijlesMatch €289 euro €209 euro €179 euro
Lyceo €356 euro €275 euro €265 euro
Eindsprint €325 euro niet mogelijk niet mogelijk
Studiekring niet mogelijk €225 euro €195 euro
Direct aanmelden voor een training