Examentraining Rotterdam2018-03-05T14:28:43+00:00

Examentraining in Rotterdam

Examentraining

Persoonlijke aandacht
Max. 6 leerlingen per examentrainer

Professioneel materiaal
Inbegrepen in de prijs

Ervaren student-docenten
Speciaal geselecteerd!

examentraining locatie

Top locaties
Klik hier voor onze locaties

examentraining slagingspercentage

Hoog slagingspercentage
Slagingspercentage van wel 93%!

Examentraining Rotterdam

De examentraining van BijlesMatch is de goedkoopste in heel Rotterdam. De training wordt gegeven door universitaire examentrainers, waardoor kwalitatief hoogstaande studieondersteuning wordt gegarandeerd. Bijlesmatch biedt jaar op jaar examentrainingen, waarin kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan.

  • Examentraining op locatie voor de laagste prijs
  • Een hoog slagingspercentage van wel 93%!
  • Gratis samenvatting examenstof en oefenexamens inbegrepen
  • Een examentraining van 1, 2 of 3 dagen; u kiest!
  • Persoonlijke aandacht door maximaal 6 leerlingen per examentrainer
  • Gratis eten, drinken en snacks

Meld je nu aan voor een examentraining!

Voor alle examenkandidaten van vmbo, havo en vwo biedt Bijlesmatch examentrainingen. Wij geven deze examentraining onder andere in Rotterdam, voor ieder niveau (vmbo, havo en vwo/gymnasium), in de vakken aardrijkskunde, biologie, Duits, economie, Engels, Frans, geschiedenis, Latijn, management & organisatie, natuurkunde, NaSk, NaSk1, Nederlands, scheikunde, wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C, wiskunde GL/TL. Door het volgen van een examentraining bij BijlesMatch ga je goed voorbereid je examens in!

Examentraining in Rotterdam: intensieve, leerzame training

BijlesMatch biedt examentrainingen in Rotterdam in de belangrijkste vakken, voor de niveaus vmbo en havo. De examentrainingen starten om 09:00 uur en eindigen rond 17:00 uur. De trainingsdagen voor vmbo-leerlingen eindigen om 15:30 uur. Een examentraining van een dag wordt opgesplitst in vier verschillende delen. Gedurende ieder deel van de dag wordt een specifiek onderwerp behandeld. Alle delen bestaan uit een theoriegedeelte, gevolgd door het maken van oefenopgaven. Tijdens een examentraining van een dag wordt alle examenstof van het betreffende vak behandeld.

BijlesMatch biedt ook de mogelijkheid om een examentraining van meerdere dagen te volgen, bijvoorbeeld een training van 3 dagen (3 keer 8 uur per dag). Tijdens deze drie intensieve, maar zeer leerzame dagen wordt alle benodigde examenstof voor het specifieke vak behandeld. Dit gebeurt op een uitgebreidere manier dan tijdens de examentraining van één dag. Per dag worden er ongeveer 3 à 4 onderwerpen behandeld; een gedeelte theorie en een gedeelte oefenen met behulp van oude examenvragen. Op de laatste dag is er een zogenoemde ‘generale repetitie’. Tijdens deze generale repetitie behandelen we een volledig examen van het specifieke vak. Alle onduidelijkheden en vragen die dan nog boven komen drijven, behandelen we nog een keer. Zowel tijdens de examentrainingen van een dag als tijdens de examentrainingen van drie dagen is, vanzelfsprekend, veel ruimte voor persoonlijke begeleiding en feedback. Op deze manier is de examenkandidaat optimaal voorbereid op het examen.

Enkel de beste examentrainers

De examentrainingen in Rotterdam van Bijlesmatch worden gegeven door streng geselecteerde universitaire studenten, om zo de kwaliteit van de trainingen te waarborgen. Deze examentrainers hebben bewezen te beschikken over zowel goede kennis als didactische vaardigheden. Daarnaast hebben ze vanzelfsprekend het vak waarin ze examentraining geven afgesloten met minimaal een 8. De examentrainers zullen zorgen voor een succesvolle examentraining.

Examentraining Rotterdam op een centrale locatie

Eindexamentrainingen worden als intensief ervaren. Daarom achten wij het belangrijk dat de leerling zo min mogelijk energie en tijd kwijt is aan het reizen, en worden de examentrainingen van BijlesMatch gegeven op een centraal gelegen locatie in Rotterdam. Examenkandidaten van buiten Rotterdam kunnen deze locatie ook goed bereiken met het openbaar vervoer. De examentraining zal worden gegeven op de Volksuniversiteit Rotterdam, Heemraadssingel 275-277, Rotterdam.

Onze algemene voorwaarden voor de examentraining Rotterdam vindt u hier.

Aanmelden Examentraining Rotterdam

Aanmelden voor een examentraining? Wij helpen u graag. Makkelijk en snel geregeld!

Aanmelden examentraining

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere examentrainers

Organisatie / Eindexamentraining tarieven meivakantie havo/vwo 3 dagen havo/vwo 2 dagen vmbo 2 dagen
BijlesMatch €289 euro €209 euro €179 euro
Lyceo €356 euro €275 euro €265 euro
Eindsprint €325 euro niet mogelijk niet mogelijk
Studiekring niet mogelijk €225 euro €195 euro
Direct aanmelden voor een training