Examentraining op vwo/gymnasium niveau2018-03-05T14:34:34+00:00

Examentraining op vwo/gymnasium niveau

Examentraining

Persoonlijke aandacht
Max. 6 leerlingen per examentrainer

Professioneel materiaal
Inbegrepen in de prijs

Ervaren student-docenten
Speciaal geselecteerd!

examentraining locatie

Top locaties
Klik hier voor onze locaties

examentraining slagingspercentage

Hoog slagingspercentage
Slagingspercentage van wel 93%!

Examentraining op vwo/gymnasium niveau: de goedkoopste van Nederland!

De examentraining van BijlesMatch, gegeven door universitaire examentrainers, is de goedkoopste van Nederland. Bijlesmatch biedt jaar op jaar goedkope en kwalitatief hoogstaande studieondersteuning in heel Nederland.

  • Examentraining op locatie voor de laagste prijs
  • Een hoog slagingspercentage van wel 93%!
  • Gratis samenvatting examenstof en oefenexamens inbegrepen
  • Een examentraining op het niveau vmbo, havo of vwo/gymnasium
  • Examentrainingen van 1, 2 of 3 dagen; u kiest!
  • Persoonlijke aandacht door maximaal 6 leerlingen per examentrainer
  • Gratis eten, drinken en snacks

Meld je nu aan voor een examentraining!

Voor alle examenkandidaten van vmbo, havo en vwo/gymnasium biedt Bijlesmatch examentraining. Wij geven deze examentraining in Amsterdam, Nijmegen, RotterdamEindhoven, Zwolle, Goes of Tilburg. Daarbij worden de examentrainingen voor alle niveaus (vmbo, havo en vwo/gymnasium) aangeboden. Voor het niveau vwo/gymnasium zijn er examentrainingen voor de vakken aardrijkskunde, biologie, Duits, economie, Engels, Frans, geschiedenis, management & organisatie, natuurkunde, Nederlands, scheikunde, wiskunde A en wiskunde B. Door het volgen van een examentraining bij BijlesMatch ga je goed voorbereid je examens in!

Examentraining op vwo/gymnasium niveau bij BijlesMatch

BijlesMatch biedt de goedkoopste examentrainingen van Nederland; een examentraining op vwo/gymnasium niveau wordt al gegeven vanaf 125 euro. Voor vwo/gymnasium examenkandidaten biedt BijlesMatch examentrainingen van één, twee of drie dagen. Gedurende alle examentrainingen wordt de gehele examenstof behandeld. Vanzelfsprekend is er tijdens een meerdaagse examentraining meer ruimte voor persoonlijke aandacht. De trainingsdagen beginnen om 09.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. Lesmateriaal, eten en drinken wordt verzorgd door BijlesMatch en is inbegrepen in de prijs. De trainingsdagen zijn intensief. Daarom is ervoor gekozen om de trainingsdag niet langer dan acht uur te laten duren. De leerling kan zich na 8 uur studeren niet meer effectief concentreren. Het is belangrijk om ook voldoende rust te nemen.

De dag wordt opgesplitst in vier trainingsblokken; ieder blok bestaat uit een theoriegedeelte over een specifiek onderdeel van de examenstof, gevolgd door het maken van oefenopgaven. Tijdens de examentraining is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. Op deze manier is de examenkandidaat optimaal voorbereid op het eindexamen.

Voor ieder niveau enkel de beste examentrainers

BijlesMatch gelooft erin dat een goede examentrainer het halve werk is voor een geslaagde examentraining. Daarom worden de examentrainingen van Bijlesmatch enkel gegeven door streng geselecteerde universitaire studenten. Deze examentrainers hebben bewezen te beschikken over de benodigde kennis voor het desbetreffende vak. Tevens bezitten zij goede didactische vaardigheden om de kennis op de juiste manier over te brengen op de leerling. Alle examentrainers hebben vanzelfsprekend het vak waarin ze training geven afgesloten met minimaal een 8. De examentrainers zorgen voor een succesvolle examentraining. De examenkandidaat zal vol zelfvertrouwen het eindexamen starten!

Examentraining op een centrale locatie

De periode rond de eindexamens is erg intensief. Om die reden willen we dat de examenkandidaat zo min mogelijk energie en tijd hoeft te steken in het reizen. Daarom wordt de examentraining van Bijlesmatch gegeven op een centraal gelegen locatie. Examentrainingen op vwo/gymnasium niveau vinden plaats in Nijmegen, Zwolle, Eindhoven, Tilburg of Goes. Examenkandidaten van buiten de desbetreffende stad kunnen deze locatie ook goed bereiken met het openbaar vervoer.

Onze algemene voorwaarden voor de examentraining vindt u hier.

 

Aanmelden Examentraining

Aanmelden voor een examentraining? Wij helpen u graag. Makkelijk en snel geregeld!

Aanmelden examentraining

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere examentrainers

Organisatie / Eindexamentraining tarieven meivakantie havo/vwo 3 dagen havo/vwo 2 dagen vmbo 2 dagen
BijlesMatch €289 euro €209 euro €179 euro
Lyceo €356 euro €275 euro €265 euro
Eindsprint €325 euro niet mogelijk niet mogelijk
Studiekring niet mogelijk €225 euro €195 euro
Direct aanmelden voor een training