Examentraining op havo niveau2018-03-05T14:34:45+00:00

Examentraining op havo niveau

Examentraining

Persoonlijke aandacht
Max. 6 leerlingen per examentrainer

Professioneel materiaal
Inbegrepen in de prijs

Ervaren student-docenten
Speciaal geselecteerd!

examentraining locatie

Top locaties
Klik hier voor onze locaties

examentraining slagingspercentage

Hoog slagingspercentage
Slagingspercentage van wel 93%!

Examentraining op havo niveau: de goedkoopste van Nederland!

De examentraining van BijlesMatch, gegeven door de universitaire examentrainers, is de goedkoopste van Nederland. Bijlesmatch biedt jaar op jaar goedkope en kwalitatief hoogstaande studieondersteuning in heel Nederland.

  • Examentraining op locatie voor de laagste prijs
  • Een hoog slagingspercentage van wel 93%!
  • Gratis samenvatting examenstof en oefenexamens inbegrepen
  • Een examentraining op het niveau vmbo, havo of vwo/gymnasium
  • Examentrainingen van 1, 2 of 3 dagen; u kiest!
  • Persoonlijke aandacht door maximaal 6 leerlingen per examentrainer
  • Gratis eten, drinken en snacks

Meld je nu aan voor een examentraining!

Voor alle examenkandidaten van vmbo, havo en vwo/gymnasium biedt Bijlesmatch examentraining. Wij geven deze examentraining in Amsterdam, Nijmegen, RotterdamEindhoven, Zwolle, Goes en Tilburg. Daarbij worden de examentrainingen voor alle niveaus (vmbo, havo en vwo/gymnasium) aangeboden. Voor het niveau havo zijn er examentrainingen voor de vakken aardrijkskunde, biologie, Duits, economie, Engels, Frans, geschiedenis, management & organisatie, natuurkunde, Nederlands, scheikunde, wiskunde A en wiskunde B. Door het volgen van een examentraining bij BijlesMatch ga je goed voorbereid je examens in!

Examentraining op havo niveau bij BijlesMatch

BijlesMatch is het goedkoopste bureau van Nederland; een examentraining op havo niveau wordt al gegeven vanaf 125 euro. Voor havo examenkandidaten biedt BijlesMatch examentrainingen van één, twee of drie dagen. De trainingsdagen beginnen om 09.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. Lesmateriaal, eten en drinken wordt verzorgd door BijlesMatch en is inbegrepen in de prijs. De trainingsdagen zijn intensief. Er is specifiek gekozen voor trainingsdagen die niet langer dan acht uur duren. De leerling kan zich namelijk, na 8 uur studeren, niet meer effectief concentreren.

De dag wordt opgesplitst in vier trainingsblokken; ieder blok bestaat uit een theoriegedeelte over een onderdeel van de examenstof, gevolgd door het maken van oefenopgaven. Tijdens de examentraining is vanzelfsprekend veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. Op deze manier is de examenkandidaat optimaal voorbereid en gaat zo vol zelfvertrouwen het eindexamen in.

Voor ieder niveau enkel de beste examentrainers

De examentrainingen van Bijlesmatch worden enkel gegeven door streng geselecteerde universitaire studenten. Deze examentrainers hebben bewezen te beschikken over de benodigde kennis voor het desbetreffende vak. Tevens bezitten zij goede didactische vaardigheden om de kennis op de juiste manier over te brengen op de leerling. Alle examentrainers hebben vanzelfsprekend het vak waarin ze training geven afgesloten met minimaal een 8. De examentrainers zorgen voor een succesvolle examentraining.

Examentraining op een centrale locatie

De periode rond de eindexamens is intensief. Om die reden willen we dat de examenkandidaat zo min mogelijk energie en tijd hoeft te steken in het reizen. Daarom vindt de examentraining op havo niveau van Bijlesmatch plaats op een centraal gelegen locatie in Nijmegen, Zwolle, Eindhoven, Tilburg, Goes of Rotterdam. Examenkandidaten van buiten de desbetreffende stad kunnen deze locatie ook goed bereiken met het openbaar vervoer.

Onze algemene voorwaarden voor de examentraining vindt u hier.

 

Aanmelden Examentraining

Aanmelden voor een examentraining? Wij helpen u graag. Makkelijk en snel geregeld!

Aanmelden examentraining

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere examentrainers

Organisatie / Eindexamentraining tarieven meivakantie havo/vwo 3 dagen havo/vwo 2 dagen vmbo 2 dagen
BijlesMatch €289 euro €209 euro €179 euro
Lyceo €356 euro €275 euro €265 euro
Eindsprint €325 euro niet mogelijk niet mogelijk
Studiekring niet mogelijk €225 euro €195 euro
Direct aanmelden voor een training