Examentraining Nijmegen2018-03-05T14:35:16+00:00

Examentraining in Nijmegen

Examentraining

Persoonlijke aandacht
Max. 6 leerlingen per examentrainer

Professioneel materiaal
Inbegrepen in de prijs

Ervaren student-docenten
Speciaal geselecteerd!

examentraining locatie

Top locaties
Klik hier voor onze locaties

examentraining slagingspercentage

Hoog slagingspercentage
Slagingspercentage van wel 93%!

Examentraining Nijmegen

BijlesMatch biedt jaar op jaar kwalitatief hoogstaande studieondersteuning, waarbij de focus op persoonlijke aandacht ligt. Naast het geven van bijles, voorziet BijlesMatch ook in het geven van examentrainingen. Hierin zijn wij ook nog eens de goedkoopste van heel Nijmegen.

  • Examentraining op locatie voor de laagste prijs
  • Een hoog slagingspercentage van wel 93%!
  • Gratis samenvatting examenstof en oefenexamens inbegrepen
  • Een examentraining van 1, 2 of 3 dagen; u kiest!
  • Persoonlijke aandacht door maximaal 6 leerlingen per examentrainer
  • Gratis eten, drinken en snacks

Meld je nu aan voor een examentraining!

Voor alle examenkandidaten van vmbo, havo en vwo biedt Bijlesmatch examentrainingen. Wij geven deze examentraining onder andere in Nijmegen. BijlesMatch voorziet in examentrainingen in de belangrijkste vakken, zoals aardrijkskunde, biologie, Duits, economie, Engels, Frans, geschiedenis, Latijn, management & organisatie, natuurkunde, NaSk, NaSk1, Nederlands, scheikunde, wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C, wiskunde GL/TL. Door het volgen van een examentraining bij BijlesMatch ga je goed voorbereid en zelfverzekerd je examens in!

Examentraining Nijmegen: trainingen voor alle niveaus

De examentrainingen van BijlesMatch in Nijmegen worden gegeven in de belangrijkste vakken, voor alle niveaus. U kunt voor kiezen voor een één-daagse training of een meerdaagse training. De examentrainingen van één dag starten om 09:00 uur en eindigen rond 17:00 uur. Op vmbo-niveau eindigt de dag om 15:30 uur. Gedurende deze één-daagse examentraining, zullen alle thema’s van het desbetreffende examenvak aan bod komen. De trainingsdagen worden opgesplitst in vier verschillende delen, waarbij ieder gedeelte bestaat uit een theoriedeel en een oefendeel.

Tijdens een driedaagse training, is er ruimte voor meer verdieping. Het zijn drie zeer intensieve, maar ontzettend leerzame dagen. Net zoals bij de één-daagse training, wordt alle examenstof behandeld. Per dag worden er ongeveer 3 à 4 thema’s behandeld. De examentraining wordt afgesloten met de zogenoemde ‘generale repetitie’. Tijdens deze generale repetitie wordt een volledig examen van het specifieke vak gemaakt. Dit is een goede test om te kijken of je inderdaad klaar bent voor het eindexamen en wat de eventuele aandachtspunten zijn om nog mee aan de gang te gaan. Daarvoor is nog ruimte na de ‘generale repetitie’.  Zowel tijdens één-daagse als driedaagse examentrainingen, is er vanzelfsprekend, veel ruimte voor persoonlijke begeleiding en feedback. Op deze manier is de examenkandidaat optimaal voorbereid op het examen.

Enkel de beste examentrainers

De examentrainingen van BijlesMatch worden gegeven door streng geselecteerde universitaire studenten. Wij geloven erin dat de kwaliteit van de trainingen onder andere afhangt van de kennis en didactische vaardigheden van de trainer. Het is belangrijk dat de leerling kan worden geholpen bij zijn of haar specifieke moeilijkheden met betrekking tot het eindexamenvak. De examentrainers zullen zorgen voor een succesvolle examentraining, zodat de leerling met vol zelfvertrouwen het examen in zal gaan.

Examentraining op een centrale locatie

De examentrainingen van BijlesMatch worden in Nijmegen gegeven op een centraal gelegen locatie. We willen ervoor zorgen dat de locatie voor iedereen gemakkelijk te bereiken is, zodat de leerling niet veel energie kwijt zal zijn aan het reizen. De examentraining zal worden gegeven in zowel het Erasmusgebouw (Erasmusplein 1, Nijmegen) als op het Kandinsky College (Nalderburchtstraat 11, Nijmegen).

Onze algemene voorwaarden voor de examentraining Nijmegen vindt u hier.

Aanmelden Examentraining Nijmegen

Aanmelden voor een examentraining? Wij helpen u graag. Makkelijk en snel geregeld!

Aanmelden examentraining

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere examentrainers

Organisatie / Eindexamentraining tarieven meivakantie havo/vwo 3 dagen havo/vwo 2 dagen vmbo 2 dagen
BijlesMatch €289 euro €209 euro €179 euro
Lyceo €356 euro €275 euro €265 euro
Eindsprint €325 euro niet mogelijk niet mogelijk
Studiekring niet mogelijk €225 euro €195 euro
Direct aanmelden voor een training