Examentraining Nederlands – 29 maart 2017 2017-03-29T16:11:17+00:00

Examentraining Nederlands

Examentraining Nederlands: voor €279 (goedkoopst van Nederland)

Examentraining Nederlands van Bijlesmatch is een populair bezochte examentraining. Voor maar €279 euro krijg u drie volledige dagen (3 keer 8 uur) examentraining Nederlands op locatie. Examentraining Nederlands van Bijlesmatch wordt gegeven voor zowel havo examenkandidaten als vwo/gymnasium examenkandidaten. Examentraining Nederlands vindt plaats op al onze locaties: Amsterdam, Groningen, Nijmegen, RotterdamUtrecht, Eindhoven, Enschede, Zwolle of Maastricht. Onze locaties voor examentraining Nederlands liggen centraal gelegen en zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Drie intensieve dagen examentraining Nederlands

Examentraining Nederlands wordt gegeven over drie volledige dagen examentraining. Na deze drie dagen examentraining Nederlands ben je volledig voorbereid op je eindexamen Nederlands havo of vwo/gymnasium. De dagen van Examentraining Nederlands bestaan 1) uitleg over hoe je het beste een examentekst Nederlands kan aanpakken 2) wat voor type vragen er voorkomen in eindexamen Nederlands voorkomen en 3) vooral uit het oefenen van oude examenteksten en het intensief bespreken ervan. We zorgen ervoor dat onze professionele examentrainers goede inhoudelijke ondersteuning kunnen bieden tijdens de examentraining Nederlands. Aan het einde van de drie dagen examentraining Nederlands is de eindexamenkandidaat volledig voorbereid op het eindexamen Nederlands.

Wanneer wordt de examentraining Nederlands gegeven?

Onze examentraining natuurkunde wordt gegeven in Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Utrecht, Zwolle, Groningen, Eindhoven, Enschede, Maastricht. De data van de examentrainingen in de verschillende steden kun je vinden in het examentrainingsoverzicht. Hier kun je je ook direct aanmelden voor een examentraining. Door te klikken op onderstaande knop kom je bij het examentrainingsoverzicht.

Ga naar het examentrainingen overzicht

Inhoud van onze examentraining Nederlands

Examentraining Nederlands van Bijlesmatch bestaat vooral uit het aanleren van een methodiek om goed examenteksten Nederlands te kunnen lezen en de bijbehorende vragen te beantwoorden. We oefenen veel (oude) examenteksten Nederlands en behandelen de vragen op een effectieve manier klassikaal.

!Let op: Examentraining Nederlands is volledig gefocust op het leren lezen van Nederlandse teksten en het maken van de bijbehorende opgaven. Wij zorgen ervoor dat de examenkandidaat goed voorbereid het centrale eindexamen havo of vwo/gymnasium ingaat (waar enkel leesvaardigheid wordt getoetst). Luistervaardigheid wordt dan ook niet behandeld tijdens onze examentrainingen, omdat dit niet wordt afgenomen op het centrale examen. Wij bieden ook 1-op-1 privé bijles voor Nederlands luistervaardigheid, grammatica etc. Onze examentraining Nederlands bereidt je volledig voor op het centrale eindexamen Nederlands.

Professioneel trainingsmateriaal van Bijlesmatch

Bijlesmatch biedt professioneel examentrainingsmateriaal (samenvatting en oefenvragen) aan voor tijdens de examentraining Nederlands. Veel andere examentrainingsbureau’s maken gebruik van dezelfde methodiek als wij. De reden hiervan is dat het ieder jaar door vakkundige mensen wordt vernieuwd voor de komende eindexamens. De leerlingen krijgen deze materialen gratis van Bijlesmatch tijdens de examentraining Nederlands (en natuurlijk bij de andere vakken).

Naast het meenemen van de examenbundel, vragen wij de examenkandidaat de volgende ondersteunende materialen mee te nemen naar de examentraining Nederlands:

  • Pen en roosterpapier
  • Woordenboek – Nederlands

Direct examentraining zoeken

Wij bieden de goekoopste examentrainingen in heel Nederland: voor ieder niveau en vak.

Direct examentraining zoeken

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

085 - 303 29 67 (Gratis)

Examentraining Engels
[button link="/aanmelden-examentraining/" color="custom" size="small" type="flat" shape="square" target="_self" title="Aanmelden examentraining" gradient_colors="#1e73be|#1e73be" gradient_hover_colors="#156fbf|#4a88bf" accent_color="#ffffff" accent_hover_color="" bevel_color="" border_width="1px" shadow="" icon="" icon_divider="yes" icon_position="left" modal="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" alignment="left" class="" id=""]Prijzen en examentraining overzicht[/button]

 De 3 voordelen van BijlesMatch Examentrainingen

Bekijk ons overzicht van examentrainingen