Examentraining Nederlands2018-07-11T13:11:50+00:00

Examentraining Nederlands

Examentraining

Persoonlijke aandacht
Max. 6 leerlingen per examentrainer

Professioneel materiaal
Inbegrepen in de prijs

Ervaren student-docenten
Speciaal geselecteerd!

examentraining locatie

Top locaties
Klik hier voor onze locaties

examentraining slagingspercentage

Hoog slagingspercentage
Slagingspercentage van wel 93%!

Examentraining Nederlands van BijlesMatch: de goedkoopste van Nederland!

  • Examentraining Nederlands voor de laagste prijs
  • Een hoog slagingspercentage van wel 93%!
  • Gratis samenvatting examenstof & oefenexamens economie inbegrepen
  • Persoonlijke aandacht door maximaal 6 leerlingen per examentrainer
  • Gratis eten, drinken en snacks

Examentraining Nederlands van Bijlesmatch is een populair bezochte examentraining. Al vanaf €95 euro krijgt u een volledig, professionele examentraining Nederlands op locatie. De examentrainingen van Bijlesmatch worden gegeven voor zowel vmbo, havo als vwo/gymnasium examenkandidaten. Examentraining Nederlands vindt plaats op onze locaties in: Amsterdam, Nijmegen, RotterdamEindhoven, Zwolle, Goes of Tilburg. Onze locaties voor examentraining Nederlands liggen centraal gelegen en zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Examentraining Nederlands: effectief en resultaatgericht

Na de examentraining van BijlesMatch ben je volledig voorbereid op je eindexamen Nederlands vmbo, havo of vwo/gymnasium. De trainingsdag Nederlands bestaat uit 1) uitleg over hoe je het beste een examentekst Nederlands kan aanpakken 2) wat voor type vragen er voorkomen in het eindexamen Nederlands en 3) vooral uit het oefenen van oude examenteksten en het intensief bespreken ervan. We zorgen ervoor dat onze professionele examentrainers goede inhoudelijke ondersteuning kunnen bieden tijdens de examentraining Nederlands. Aan het einde van de examentraining van BijlesMatch is de eindexamenkandidaat volledig voorbereid op het eindexamen Nederlands.

Inhoud van onze examentraining Nederlands

De examentraining Nederlands bestaat vooral uit het aanleren van een methodiek om goed de examenteksten te kunnen lezen en de bijbehorende vragen te kunnen beantwoorden. We oefenen veel oude examenteksten Nederlands en behandelen de vragen op een effectieve manier klassikaal.

!Let op: Examentraining Nederlands is volledig gefocust op het leren lezen van Nederlandse teksten en het maken van de bijbehorende opgaven. Wij zorgen ervoor dat de examenkandidaat goed voorbereid het centrale eindexamen vmbo, havo of vwo/gymnasium ingaat. Luistervaardigheid wordt dan ook niet behandeld tijdens onze examentrainingen, omdat dit niet wordt afgenomen op het centrale examen. Wij bieden ook 1-op-1 privé bijles voor Nederlands luistervaardigheid, grammatica etc. Onze examentraining Nederlands bereid je volledig voor op het centrale eindexamen Nederlands.

Professioneel trainingsmateriaal van Bijlesmatch

Bijlesmatch biedt professioneel examentrainingsmateriaal (samenvatting en oefenvragen) aan voor tijdens de examentraining Nederlands. Veel andere examentrainingsbureaus maken gebruik van dezelfde methodiek als wij. De reden hiervan is dat het ieder jaar door vakkundige mensen wordt vernieuwd voor de komende eindexamens. De leerlingen krijgen deze materialen gratis van Bijlesmatch tijdens de examentraining Nederlands (en natuurlijk bij de andere vakken).

Naast het meenemen van de examenbundel, vragen wij de examenkandidaat de volgende ondersteunende materialen mee te nemen naar de examentraining Nederlands:

  • Pen en roosterpapier
  • Woordenboek – Nederlands

Wanneer wordt de examentraining Nederlands gegeven?

Onze examentraining natuurkunde wordt gegeven in Amsterdam, Nijmegen, RotterdamEindhoven, Zwolle, Goes of Tilburg.. De data van de examentrainingen in de verschillende steden kun je vinden in het examentrainingsoverzicht. Hier kun je je ook direct aanmelden voor een examentraining. Door te klikken op onderstaande knop kom je bij het examentrainingsoverzicht.

Ga naar het examentrainingen overzicht

Direct examentraining zoeken

Wij bieden de goekoopste examentrainingen in heel Nederland: voor ieder niveau en vak.

Direct examentraining zoeken

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

050 - 211 14 93 (Gratis)

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere examentrainers

Organisatie / Eindexamentraining tarieven meivakantie havo/vwo 3 dagen havo/vwo 2 dagen vmbo 2 dagen
BijlesMatch €289 euro €209 euro €179 euro
Lyceo €356 euro €275 euro €265 euro
Eindsprint €325 euro niet mogelijk niet mogelijk
Studiekring niet mogelijk €225 euro €195 euro
Direct aanmelden voor een training