Examentraining Goes2018-03-05T14:35:59+00:00

De goedkoopste landelijke examentrainer

Examentraining in Zwolle

Examentraining

Persoonlijke aandacht
Max. 6 leerlingen per examentrainer

Professioneel materiaal
Inbegrepen in de prijs

Ervaren student-docenten
Speciaal geselecteerd!

examentraining locatie

Top locaties
Klik hier voor onze locaties

examentraining slagingspercentage

Hoog slagingspercentage
Slagingspercentage van wel 93%!

Examentraining Goes

De examentraining van BijlesMatch, gegeven door de universitaire examentrainers, is de goedkoopste van Goes. Bijlesmatch biedt jaar op jaar goedkope en kwalitatief hoogstaande studieondersteuning in heel Nederland.

  • Examentraining op locatie voor de laagste prijs
  • Een hoog slagingspercentage van wel 93%!
  • Gratis samenvatting examenstof en oefenexamens inbegrepen
  • Een examentraining van 1, 2 of 3 dagen; u kiest!
  • Persoonlijke aandacht door maximaal 6 leerlingen per examentrainer
  • Gratis eten, drinken en snacks

Meld je nu aan voor een examentraining!

Voor alle examenkandidaten van vmbo, havo en vwo biedt Bijlesmatch nu ook examentraining. Wij geven deze examentraining onder andere in Goes voor alle niveaus (vmbo, havo en vwo/gymnasium) voor de vakken aardrijkskunde, biologie, Duits, economie, Engels, Frans, geschiedenis, Latijn, maatschappijleer, management & organisatie, natuurkunde, Nederlands, scheikunde, wiskunde A, wiskunde B, Nask1 en wiskunde GL/TL. Door het volgen van een examentraining bij BijlesMatch ga je goed voorbereid je examens in!

Examentraining in Goes: trainingen voor alle niveaus

BijlesMatch biedt examentrainingen in de belangrijkste vakken voor zowel vmbo, havo als vwo/gymnasium examenkandidaten in en rondom Goes. De examentrainingen starten om 09:00 uur en eindigen uiterlijk om 17:00 uur. De trainingsdagen voor vmbo-leerlingen eindigen om 15:30 uur. De dag wordt opgesplitst in vier trainingsblokken; ieder blok bestaat uit een theoriegedeelte over een onderdeel van de examenstof, gevolgd door het maken van oefenopgaven.

U kunt er ook voor kiezen om een examentraining van meerdere dagen te volgen, bijvoorbeeld een training van 3 volle dagen (3 keer 8 uur per dag). Tijdens deze drie intensieve dagen wordt alle benodigde examenstof voor het specifieke vak behandeld. Per dag worden er dus ongeveer 3 à 4 onderwerpen behandeld. Per onderwerp wordt een stuk theorie behandeld, waarna oude examenvragen over dit onderwerp behandeld worden. Op de laatste dag houden we een generale repetitie. Tijdens deze generale repetitie behandelen we een volledig (oud) examen van het specifieke vak. Alle onduidelijkheden en vragen die dan nog boven komen drijven, behandelen we nog een keer uitgebreid. Tijdens de examentraining is vanzelfsprekend veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. Op deze manier is de examenkandidaat optimaal voorbereid op het examen.

Enkel de beste examentrainers

De examentrainingen in Goes van Bijlesmatch wordt enkel gegeven door streng geselecteerde universitaire studenten. Deze examentrainers hebben bewezen te beschikken over goede didactische vaardigheden. Daarnaast hebben ze vanzelfsprekend het vak waarin ze examentraining geven afgesloten met minimaal een 8. De examentrainers zorgen voor een succesvolle examentraining.

Examentraining Goes op een centrale locatie

Examentraining van Bijlesmatch vindt plaats op een centraal gelegen locatie in Goes. Examenkandidaten van buiten Goes kunnen deze locatie ook goed bereiken met het openbaar vervoer. De examentrainingen zijn intensief. Om die reden willen we dat de examenkandidaat zo min mogelijk energie en tijd hoeft te steken in het reizen. De examentraining zal gegeven worden op het Gymnasium Celeanum, Westerlaan 40, te Goes.

Onze algemene voorwaarden voor de examentraining Goes vindt u hier.

Aanmelden Examentraining Goes

Aanmelden voor een examentraining? Wij helpen u graag. Makkelijk en snel geregeld!

Aanmelden examentraining

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere examentrainers

Organisatie / Eindexamentraining tarieven meivakantie havo/vwo 3 dagen havo/vwo 2 dagen vmbo 2 dagen
BijlesMatch €289 euro €209 euro €179 euro
Lyceo €356 euro €275 euro €265 euro
Eindsprint €325 euro niet mogelijk niet mogelijk
Studiekring niet mogelijk €225 euro €195 euro
Direct aanmelden voor een training