Examentraining Engels2018-03-05T14:22:32+00:00

Examentraining Engels

Examentraining

Persoonlijke aandacht
Max. 6 leerlingen per examentrainer

Professioneel materiaal
Inbegrepen in de prijs

Ervaren student-docenten
Speciaal geselecteerd!

examentraining locatie

Top locaties
Klik hier voor onze locaties

examentraining slagingspercentage

Hoog slagingspercentage
Slagingspercentage van wel 93%!

Examentraining Engels van BijlesMatch: de goedkoopste van Nederland!

  • Examentraining Engels voor de laagste prijs
  • Een hoog slagingspercentage van wel 93%!
  • Gratis samenvatting examenstof & oefenexamens economie inbegrepen
  • Persoonlijke aandacht door maximaal 6 leerlingen per examentrainer
  • Gratis eten, drinken en snacks

Examentraining Engels van Bijlesmatch is een populair bezochte examentraining. Al vanaf 95 euro per dag, bieden wij een professionele examentraining op locatie. Examentraining van Bijlesmatch wordt gegeven voor zowel vmbo, havo als vwo/gymnasium examenkandidaten. Examentraining Engels vindt plaats op al onze locaties: Amsterdam, Nijmegen, RotterdamEindhoven, Zwolle, Goes & Tilburg. Onze locaties voor examentraining Engels liggen centraal gelegen en zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Examentraining Engels: effectief en resultaatgericht

Na de examentraining Engels van Bijlesmatch ben je volledig voorbereid op je eindexamen Engels (vmbo, havo of vwo/gymnasium). De examentrainingen bestaan uit 1) uitleg over hoe je het beste een examentekst Engels kan aanpakken 2) wat voor type vragen er voorkomen in eindexamen Engels voorkomen en 3) vooral uit het oefenen van oude examenteksten en het intensief bespreken ervan. We zorgen ervoor dat onze professionele examentrainers goede inhoudelijke ondersteuning kunnen bieden tijdens de examentraining Engels. Aan het einde van de examentraining is de eindexamenkandidaat volledig voorbereid op het eindexamen Engels.

Inhoud van onze examentraining Engels

De examentraining Engels bestaat vooral uit het aanleren van een methodiek om goed de examenteksten te kunnen lezen en de bijbehorende vragen te beantwoorden. We oefenen veel (oude) examenteksten Engels en behandelen de vragen op een effectieve manier klassikaal.

!Let op: Examentraining Engels is volledig gefocust op het leren lezen van Engelse teksten en het maken van de bijbehorende opgaven. Wij zorgen ervoor dat de examenkandidaat goed voorbereid het centrale eindexamen vmbo, havo of vwo/gymnasium ingaat. Luistervaardigheid wordt dan ook niet behandeld tijdens onze examentrainingen, omdat dit niet wordt afgenomen op het centrale examen. Wij bieden ook 1-op-1 privé bijles voor Engels luistervaardigheid, grammatica etc. Onze examentraining Engels bereid je volledig voor op het centrale eindexamen Engels.

Professioneel trainingsmateriaal van Bijlesmatch

Bijlesmatch biedt professioneel examentrainingsmateriaal (samenvatting en oefenvragen) aan voor tijdens de examentraining. Veel andere examentraining bureaus maken gebruik van dezelfde methodiek als wij. De reden hiervan is dat het ieder jaar door vakkundige mensen wordt vernieuwd voor de komende eindexamens. De leerlingen krijgen deze materialen gratis van Bijlesmatch tijdens onze examentraining.

Naast het meenemen van de examenbundel, vragen wij de examenkandidaat de volgende ondersteunende materialen mee te nemen naar de examentraining Engels:

  • Pen en roosterpapier
  • Woordenboek Engels – Nederlands

Wanneer wordt de examentraining Engels gegeven?

De examentraining van BijlesMatch wordt gegeven in Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Zwolle, Eindhoven, Goes of Tilburg. De data van de examentrainingen in de verschillende steden kun je vinden op de aanmeldpagina. Hier kun je je ook direct aanmelden voor een examentraining. Door te klikken op onderstaande knop kom je op de aanmeldpagina.

Ga naar het examentrainingen overzicht

Aanmelden Examentraining

Aanmelden voor een examentraining? Wij helpen u graag. Makkelijk en snel geregeld!

Aanmelden examentraining

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere examentrainers

Organisatie / Eindexamentraining tarieven meivakantie havo/vwo 3 dagen havo/vwo 2 dagen vmbo 2 dagen
BijlesMatch €289 euro €209 euro €179 euro
Lyceo €356 euro €275 euro €265 euro
Eindsprint €325 euro niet mogelijk niet mogelijk
Studiekring niet mogelijk €225 euro €195 euro
Direct aanmelden voor een training