Examentraining Eindhoven2018-03-05T14:27:28+00:00

Examentraining in Eindhoven

Examentraining

Persoonlijke aandacht
Max. 6 leerlingen per examentrainer

Professioneel materiaal
Inbegrepen in de prijs

Ervaren student-docenten
Speciaal geselecteerd!

examentraining locatie

Top locaties
Klik hier voor onze locaties

examentraining slagingspercentage

Hoog slagingspercentage
Slagingspercentage van wel 93%!

Examentraining Eindhoven

BijlesMatch voorziet al jarenlang in kwalitatief hoogstaande studieondersteuning. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zien wij als een van de belangrijkste aspecten van studiebegeleiding. Dit zorgt er namelijk voor dat op een snelle en effectieve wijze het gewenste resultaat wordt bereikt. In Eindhoven voorzien wij, naast het geven van bijles, ook in het geven examentrainingen. Wij zijn hierin de goedkoopste van heel Eindhoven.

  • Examentraining op locatie voor de laagste prijs
  • Een hoog slagingspercentage van wel 93%!
  • Gratis samenvatting examenstof en oefenexamens inbegrepen
  • Een examentraining van 1, 2 of 3 dagen; u kiest!
  • Persoonlijke aandacht door maximaal 6 leerlingen per examentrainer
  • Gratis eten, drinken en snacks

Meld je nu aan voor een examentraining!

Voor alle examenkandidaten in Eindhoven van havo en vwo biedt Bijlesmatch examentrainingen. BijlesMatch voorziet in examentrainingen in de belangrijkste vakken, zoals bijvoorbeeld aardrijkskunde, biologie, Duits, economie, Engels, Frans, geschiedenis, Latijn, management & organisatie, natuurkunde, NaSk, NaSk1, Nederlands, scheikunde, wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C, wiskunde GL/TL. Door het volgen van een examentraining bij BijlesMatch ga je goed voorbereid en zelfverzekerd je examens in!

Effectieve examentraining in Eindhoven

De examentrainingen van BijlesMatch in Eindhoven worden gegeven in de belangrijkste vakken, voor zowel havo als vwo examenkandidaten. U kunt kiezen voor een één-daagse training of een meerdaagse training. De examentrainingen van één dag starten om 09:00 uur en eindigen rond 17:00 uur. Op vmbo-niveau eindigt de dag om 15:30 uur. Alle thema’s van het desbetreffende examenvak zullen worden behandeld, waarbij ruimte is voor de aanpak van de individuele moeilijkheden van de leerling. De trainingsdagen worden opgesplitst in vier verschillende delen, waarbij ieder gedeelte bestaat uit een theoriedeel en een oefendeel.

Er bestaat tevens de mogelijkheid om een driedaagse training te volgen. Het zijn drie zeer intensieve, maar ontzettend leerzame dagen. Per dag worden er ongeveer 3 à 4 thema’s behandeld, waarbij veel ruimte is voor de verschillende vragen van de leerlingen. De examentraining wordt afgesloten met de zogenoemde ‘generale repetitie’. Tijdens deze generale repetitie wordt een volledig oud examen gemaakt. Zowel tijdens één-daagse als driedaagse examentrainingen, is er vanzelfsprekend, veel ruimte voor persoonlijke begeleiding en feedback. Op deze manier is de examenkandidaat optimaal voorbereid op het examen.

Enkel de beste examentrainers

De examentrainingen van BijlesMatch worden gegeven door universitaire studenten, zodat de kwaliteit van de training wordt gewaarborgd. De examentrainers hebben het desbetreffende vak met minimaal een 8 afgesloten en bezitten over goede didactische vaardigheden. Het is belangrijk dat de leerling kan worden geholpen bij zijn of haar specifieke moeilijkheden met betrekking tot het eindexamenvak. De examentrainers zullen zorgen voor een succesvolle examentraining, zodat de leerling met vol zelfvertrouwen het examen in zal gaan.

Examentraining Eindhoven op een centrale locatie

De examentrainingen van BijlesMatch worden gegeven op een centraal gelegen locatie in Eindhoven, zodat het voor eenieder gemakkelijk te bereiken is. De examentraining zal worden gegeven op het Sint-Joriscollege, Roostenlaan 296, Eindhoven.

Onze algemene voorwaarden voor de examentraining Eindhoven vindt u hier.

Aanmelden Examentraining Eindhoven

Aanmelden voor een examentraining? Wij helpen u graag. Makkelijk en snel geregeld!

Aanmelden examentraining

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere examentrainers

Organisatie / Eindexamentraining tarieven meivakantie havo/vwo 3 dagen havo/vwo 2 dagen vmbo 2 dagen
BijlesMatch €289 euro €209 euro €179 euro
Lyceo €356 euro €275 euro €265 euro
Eindsprint €325 euro niet mogelijk niet mogelijk
Studiekring niet mogelijk €225 euro €195 euro
Direct aanmelden voor een training