Bijles in Utrecht2018-07-02T17:01:28+00:00

Bijles in Utrecht

Meer dan alleen de goedkoopste 

Proefles

Vrijblijvende proefles
Voor maar 10,-

Bijles aan huis

Bij u thuis
Of op school

Bijlesdocenten

Een passende bijlesdocent
Wij hebben 400+ docenten

Persoonlijke bijles

Persoonlijke aanpak
Gericht op uw kind

Klantbeoordeling

Tevreden leerlingen
Door tastbaar resultaat

Bijles in Utrecht en omgeving

BijlesMatch biedt huiswerkbegeleiding en bijles in Utrecht op individuele basis door universitair geschoolde bijlesdocenten. Omdat onze bijlesdocenten uit Utrecht deze schoolvakken recent hebben afgerond, weten zij het beste wat een scholier nodig heeft om een hoger cijfer te halen. BijlesMatch stelt de kwaliteit en uw tevredenheid als hoogste prioriteit. Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Nu vrijblijvend bijles aanvragen

Bijles en huiswerkbegeleiding voor middelbare scholieren in regio Utrecht

Bijles is essentieel voor de middelbare scholier die moeite heeft met bepaalde vakken, of simpelweg wat ondersteuning prettig vindt. Scholieren krijgen te maken met veel verschillende schoolvakken. Het is ook niet meer dan normaal dan dat een scholier moeite heeft met een aantal vakken. Voor die vakken biedt BijlesMatch bijles in Utrecht en omgeving. Met bijles kan de scholier zo op eigen tempo het gewenste niveau behalen en vasthouden. De bijles en huiswerkbegeleiding die wordt aangeboden door BijlesMatch is op privé basis en kan gewoon bij u thuis gegeven worden, of op een andere gewenste locatie. Denk bijvoorbeeld aan bijles op de school zelf, een openbare locatie of bij de docent thuis. Dit betekent dat er altijd één op één bijles gegeven wordt aan de scholier met individuele aandacht. BijlesMatch Utrecht gelooft er namelijk in dat een persoonlijke benadering van groot belang is voor een succesvol bijlestraject. Ook is het geen enkel probleem als u bijvoorbeeld in De Bilt, Bilthoven of Maarssen woont. 

Bijles voor alle jaren, niveaus en lesmethode in Utrecht

In Utrecht zijn veel verschillende middelbare scholen aanwezig. Scholieren kunnen bijvoorbeeld op het Stedelijk Gymnasium Utrecht, St. Bonifatiuscollege of Leidsche Rijn College zitten. Iedere middelbare school geeft les op één of meerdere niveaus. Daarnaast hanteren scholen vaan een eigen lesmethode en/of studiemateriaal. Het is daarom belangrijk dat BijlesMatch de juiste bijlesdocenten biedt die aansluit bij het betreffende niveau en lesstof. Per school kan het namelijk verschillen welk boek er gebruikt wordt en hoe er les wordt gegeven. BijlesMatch kan bijles in Utrecht verzorgen in ieder schoolvak en op elk niveau.

Iedere dag beschikbaar voor ieder vak

Flexibiliteit kenmerkt de aanpak van BijlesMatch. In overleg kan op elke dag van de week een bijles worden ingepland. De scholier kan persoonlijke wensen hebben met betrekking tot de bijles. BijlesMatch past zich aan deze wensen. Zo kan het zijn dat de leerling het beste thuis leert of juist in een activerende omgeving zoals een bibliotheek of een mediatheek. De bijlessen van BijlesMatch vind plaats op een locatie naar wens.

Ook kan het zo zijn dat de scholier bijvoorbeeld voor twee vakken één docent bijles wenst, of juist twee verschillende docenten fijner vind. Maar de bijlesperiode kan ook variëren tussen iedere dag tot één dag in de week. De bijles in Utrecht en omgeving wordt door BijlesMatch op maat geleverd en kan aansluiten op deze individuele behoeften. Neemt u dan ook gerust contact op als u een vraag heeft of als er iets niet in orde is. BijlesMatch kan altijd een alternatief bieden.

Een persoonlijke aanpak voor elke scholier

Hoewel het Nederlands onderwijssysteem grotendeels centraal is geregeld, gelooft BijlesMatch er niet in dat alle leerlingen op dezelfde manier zouden moeten leren. Leerlingen zitten vaak in klassen van 30 of zelfs 33 leerlingen waardoor persoonlijk onderwijs – waarin individuele aandacht centraal zou moeten staan – vaak een ondergeschoven kind wordt (figuurlijk, maar dus ook letterlijk!). Echter weet BijlesMatch dat leerlingen niet hetzelfde leertempo aanhouden. Door middel van extra hulp op bepaalde vakken kan de leerling toch die ondersteuning krijgen die het nodig heeft om op eigen tempo de gestelde leerprestaties te leveren. Een uur bijles per week kan de leerling vaak net die ondersteuning bieden die hij of zij nodig heeft. 

Voor meer informatie of het vrijblijvend aanvragen van een proefles kunt u ons bellen of het aanvraagformulier invullen. Kijk  hier voor meer informatie over de tarieven voor bijles in Utrecht en omgeving.

Bijles aanvragen

Direct vrijblijvend bijles aanvragen? Wij helpen u graag. Het is binnen 1 dag geregeld.

Vraag vrijblijvend bijles aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere bijlesorganisaties

Organisatie Proefles Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super flexibel!
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend
Nu vrijblijvend bijles aanvragen