Bijles in Maastricht2018-07-02T16:57:42+00:00

Bijles in Maastricht

Meer dan alleen de goedkoopste 

Proefles

Vrijblijvende proefles
Voor maar 10,-

Bijles aan huis

Bij u thuis
Of op school

Bijlesdocenten

Een passende bijlesdocent
Wij hebben 400+ docenten

Persoonlijke bijles

Persoonlijke aanpak
Gericht op uw kind

Klantbeoordeling

Tevreden leerlingen
Door tastbaar resultaat

Bijles in Maastricht en omgeving

BijlesMatch biedt bijles in Maastricht aan huis die wordt gegeven door universitair geschoolde bijlesdocenten.  Onze docenten zijn bovenop dat ze universitair geschoold zijn ook uitgebreid getest op didactische vaardigheden. Naast bijles bieden wij ook privé huiswerkbegeleiding en examentraining. Dankzij onze vereisten voor docenten zijn wij in staat om bijles in Maastricht van hoge kwaliteit te bieden.

Wat bieden wij?

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Nu vrijblijvend bijles aanvragen

Bijles in Maastricht aan middelbare scholieren

De middelbare school is voor veel scholieren een uitdagende tijd waarin veel verschillende vakken worden geleerd. Het is logisch dat sommige scholieren moeite hebben met dit pakket aan verschillende vakken. Sommige scholieren hebben meer moeite met de voorbereidingen voor een proefwerk of examen, andere vinden het moeilijk om door de periode heen bij te blijven. Extra hulp kan voor deze scholieren een wereld van verschil bieden. Voor die scholieren is bijles van BijlesMatch de uitkomst!  Bijlesmatch Maastricht biedt privé bijles aan huis. Ook is het mogelijk om één op één bijles te krijgen op een andere locatie naar keuze. Wij geloven dat een goede match tussen bijlesdocent en scholier essentieel is voor succes. Wij besteden dan ook extra aandacht aan de persoonlijke wensen van scholieren om het optimale resultaat te behalen. Door middel van het aanbieden van een proefles zijn wij in staat de perfecte match te bieden tussen docent en scholier.

Bijles in Maastricht voor alle jaren en niveaus

In Maastricht zijn veel verschillende middelbare scholen, allen met verschillende niveaus en manieren van aanpak. Elke school heeft ook andere boeken en lesmethodes. Onze universitair geschoolde docenten geven bijlessen die aansluiten bij de gewenste lesmethode en op alle verschillende niveaus van de school. Zo kunnen wij optimale bijles bieden die perfect aansluit bij de voorbereiding op een proefwerk of examen.

De flexibiliteit van BijlesMatch

Onze bijlesdocenten in Maastricht zijn erg flexibel, omdat het leven van een scholier nou eenmaal elke week anders kan zijn. Doordat afspraken elk keer opnieuw in overleg met de docent gemaakt kunnen worden bieden wij optimale flexibiliteit voor onze bijles in Maastricht. Buiten het feit dat onze bijles in Maastricht erg flexibel is qua planning is het ook mogelijk om van één bijles docent meerdere  vakken te krijgen. Uiteraard is het ook mogelijk om per scholier meerdere docenten te hebben die de verschillende vakken aanbieden. Daarbij zijn de pakketten van BijlesMatch(als enige) een jaar lang geldig, waardoor het tempo van bijlessen zelf kan worden bepaald. Kortom, bijles in Maastricht kan op alle dagen en manieren gegeven worden. Het is aan de scholier om te bepalen wat voor hem/haar optimaal is en BijlesMatch past zich daaraan aan!

Bijles aanvragen

Direct vrijblijvend bijles aanvragen? Wij helpen u graag. Het is binnen 1 dag geregeld.

Vraag vrijblijvend bijles aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere bijlesorganisaties

Organisatie Proefles Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super flexibel!
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend
Nu vrijblijvend bijles aanvragen