Bijles in Leiden2018-07-02T17:02:40+00:00

Bijles in Leiden

Meer dan alleen de goedkoopste 

Proefles

Vrijblijvende proefles
Voor maar 10,-

Bijles aan huis

Bij u thuis
Of op school

Bijlesdocenten

Een passende bijlesdocent
Wij hebben 400+ docenten

Persoonlijke bijles

Persoonlijke aanpak
Gericht op uw kind

Klantbeoordeling

Tevreden leerlingen
Door tastbaar resultaat

Bijles in Leiden en omgeving

BijlesMatch verzorgt bijles aan huis voor alle vakken en op alle niveaus. Ook geven wij privé huiswerkbegeleiding bij u aan huis. Onze bijlesdocenten zijn van de beste kwaliteit. Al onze bijlesdocenten zijn universitair geschoold en getest op didactische vaardigheden. Voor bijles voor uw zoon of dochter bent u bij het juiste adres.

Kwaliteit en service zijn voor ons het belangrijkst. Wij zijn pas tevreden als u helemaal tevreden bent. Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Nu vrijblijvend bijles aanvragen

Bijles aan middelbare scholieren in Leiden

Elke scholier krijgt te maken met veel verschillende vakken. Dat scholieren moeite hebben met bepaalde vakken is ook niet meer dan logisch. Bijles in Delft van BijlesMatch biedt dan een uitstekende uitkomst. Op die manier kunnen scholieren toch op het gewenste niveau komen en blijven. BijlesMatch biedt privé bijles aan huis. Dit houdt in dat er één op één bijles gegeven wordt. BijlesMatch Leiden vindt namelijk dat een persoonlijke benadering van belang is voor een succesvolle bijles. Als u buiten Leiden woont, kan de bijles in de meeste gevallen ook bij u thuis gegeven worden. Ook is het mogelijk, als u dat wilt, dat de bijles op een andere locatie gegeven wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een openbare locatie, op de middelbare school of bij de bijlesdocent thuis.

Bijles in Leiden voor alle jaren en niveaus

Er zijn in Leiden veel scholen aanwezig. Voorbeelden zijn het Stedelijk Gymnasium Leiden, Visser t Hooft Lyceum en het Marecollege. Elke school heeft één of meerdere niveau(s): vmbo, havo, vwo en/of gymnasium. Zowel de lesmethode als het lesmateriaal is op iedere middelbare school anders. Daarom heeft BijlesMatch verschillende bijlesdocenten voor het geschikte niveau en de relevante lesmethode. BijlesMatch Leiden geeft bijles  in ieder vak en voor elk niveau.

Bijles op maat

BijlesMatch Leiden houdt rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren met betrekking tot de bijles. Wij kunnen onze werkwijze  aanpassen per scholier, zodat elke bijles op maat is. BijlesMatch kan op veel verschillende werkwijzen bijles aanbieden. Bijvoorbeeld bijles in één vak door één docent, twee vakken door één docent of door verschillende docenten. Ook kan er elke dag bijles gegeven worden tot één keer in de week (of minder). De bijles in Leiden en omgeving wordt op maat geleverd.

Bijles aanvragen

Direct vrijblijvend bijles aanvragen? Wij helpen u graag. Het is binnen 1 dag geregeld.

Vraag vrijblijvend bijles aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere bijlesorganisaties

Organisatie Proefles Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super flexibel!
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend
Nu vrijblijvend bijles aanvragen