Bijles in Zwolle2018-07-02T16:58:58+00:00

Bijles in Zwolle

Meer dan alleen de goedkoopste 

Proefles

Vrijblijvende proefles
Voor maar 10,-

Bijles aan huis

Bij u thuis
Of op school

Bijlesdocenten

Een passende bijlesdocent
Wij hebben 400+ docenten

Persoonlijke bijles

Persoonlijke aanpak
Gericht op uw kind

Klantbeoordeling

Tevreden leerlingen
Door tastbaar resultaat

Bijles in Zwolle en omgeving

BijlesMatch biedt effectieve, één-op-één bijles in Zwolle door universitair geschoolde bijlesdocenten. Voordat docenten daadwerkelijk bijles mogen geven bij BijlesMatch, worden zij getest op zowel kennis als didactische vaardigheden. De kwaliteit van de bijles en klanttevredenheid stelt BijlesMatch als hoogste prioriteit.

Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Nu vrijblijvend bijles aanvragen

Bijles in Zwolle voor middelbare scholieren

Bijles in Zwolle van BijlesMatch is een goede uitkomst voor middelbare scholieren die moeite hebben met bepaalde vakken, of extra ondersteuning wenselijk achten. BijlesMatch biedt bijles voor elk vak en elk niveau, op een tijdstip dat u schikt. De bijles in Zwolle zorgt ervoor dat op een effectieve manier het gewenste niveau wordt bereikt. Dit komt door de focus die BijlesMatch legt op individuele begeleiding. Er wordt eerst bepaald waar de moeilijkheden liggen alvorens wordt gestart met de aanpak van de problemen. De bijles in Zwolle wordt dus aangeboden op privé basis en kan, indien gewenst, gewoon bij u thuis worden gegeven. Indien u dit niet prettig vindt, bieden wij ook de mogelijkheid om de bijlessen te laten plaatsvinden op een andere gewenste locatie, zoals bijvoorbeeld bijles aan de school van uw kind, op een openbare locatie, of bij de docent thuis. BijlesMatch Zwolle is ervan overtuigd dat persoonlijke benadering leidt tot een snel resultaat.

Bijles in Zwolle voor alle leerjaren en alle niveaus

In Zwolle zijn veel middelbare scholen met vaak allemaal een specifieke leermethodiek en/of lesmateriaal. De ene methode past beter bij een leerling dan een andere methode. BijlesMatch is zich hiervan bewust en zorgt er daarom voor dat de bijlesdocent aansluit bij het betreffende niveau en de lesstof. Op deze manier kan effectief bijles worden gegeven zodat snel het gewenste niveau behaald kan worden. BijlesMatch verzorgt bijles in Zwolle in ieder schoolvak en op elk niveau.

Een persoonlijke aanpak voor iedere scholier

Kwaliteit staat bovenaan bij BijlesMatch. Wij zijn ervan overtuigd dat niet alle leerlingen op dezelfde manier leren. De klassen op middelbare scholen zijn vaak erg groot waardoor minder tijd is voor een persoonlijke aanpak. Een individuele begeleiding kan in de meeste gevallen een sneller resultaat bieden, omdat meer wordt gericht op de moeilijkheden van de leerling. BijlesMatch biedt tijdens een bijles in Zwolle een leertempo dat zich aanpast aan de scholier. De extra begeleiding zorgt ervoor dat de leerling de ondersteuning krijgt om de vereiste leerprestaties te leveren. Een uur bijles per week kan de leerling vaak net die ondersteuning bieden die hij of zij nodig heeft. BijlesMatch biedt bijles in Zwolle en omgeving.

Altijd beschikbaar in Zwolle

Naast kwaliteit en klanttevredenheid is flexibiliteit tevens een belangrijke prioriteit. BijlesMatch begrijpt dat tegenwoordig scholieren een druk schema hebben met veel hobby’s en sportactiviteiten. Daarom kan een bijles bij BijlesMatch worden ingepland op iedere dag van de week, natuurlijk in overleg met u of uw zoon of dochter. De bijles in Zwolle sluit aan bij uw individuele wensen. BijlesMatch is er voor de klant en houdt daarom rekening met de persoonlijk voorkeuren van de scholier. U bepaalt hoe de bijles in Zwolle wordt vormgegeven. Zo kan het zijn dat uw zoon of dochter het beste thuis leert, of dat hij of zij juist liever bijles krijgt in een activerende omgeving zoals een bibliotheek of een mediatheek. Het is mogelijk om één docent voor verschillende vakken te hebben, of juist voor elk vak een andere docent. Daarnaast bepaalt u zelf wanneer de bijlessen plaatsvinden. Dit kan iedere week op een vast tijdstip zijn, maar dit kan ook iedere week variëren indien u dit prettiger vindt.

Neem gerust contact met BijlesMatch op als u een vraag heeft of als er iets niet in orde is. Wij kunnen altijd een alternatief bieden. Kijk hier voor meer informatie en de tarieven voor bijles in Zwolle.

Bijles aanvragen

Direct vrijblijvend bijles aanvragen? Wij helpen u graag. Het is binnen 1 dag geregeld.

Vraag vrijblijvend bijles aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere bijlesorganisaties

Organisatie Proefles Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super flexibel!
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend
Nu vrijblijvend bijles aanvragen