Bijles wiskunde 2017-10-31T04:44:35+00:00

Bijles wiskunde

Meer dan alleen de goedkoopste 

Proefles

Vrijblijvende proefles
Voor maar 10,-

Bijles aan huis

Bij u thuis
Of op school

Bijlesdocenten

Een passende bijlesdocent
Wij hebben 400+ docenten

Persoonlijke bijles

Persoonlijke aanpak
Gericht op uw kind

Klantbeoordeling

Tevreden leerlingen
Door tastbaar resultaat

Bijles wiskunde

BijlesMatch is een bijlesbureau voor middelbare scholieren. Wij geven privé bijles aan huis in onder andere wiskunde. Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Nu vrijblijvend bijles aanvragen

Wiskunde is één van de meest gevraagde vakken om bijles in te krijgen. Exacte vakken vragen een andere manier van denken van de scholier. Logisch redeneren, basis analytische vaardigheden en kwantitatieve inzicht komt allemaal terug in het vak wiskunde. Op de middelbare school wordt er een onderscheid gemaakt tussen wiskunde in de onderbouw en voor de bovenbouw. In de bovenbouw moeten scholieren kiezen voor Wiskunde A, Wiskunde B, Wiskunde C of Wiskunde D. BijlesMatch biedt voor ieder apart vak bijles in wiskunde. Het onderscheid tussen de verschillende varianten wiskunde op de middelbare school zit hem in de onderwerpen.

Bijles in wiskunde A is voornamelijk toegespitst op toegepaste analyse, statistiek en kansberekening. Onze bijlesdocenten voor Wiskunde A zijn gespecialiseerd op deze drie onderwerpen. Bijles in Wiskunde B is vooral gefocust op analyse, meetkunde, algebra, vergelijkingen, formules en wiskundige redenatie. Wiskunde C is vooral bedoelt voor studenten die een niet wiskundige vervolgstudie willen volgen (zoals talen). Deze vorm van wiskunde wordt beschouwd als de meeste eenvoudige variant, echter kent ook dit vak zijn uitdagingen. Wiskunde D Wordt gezien als de verdiepende variant van Wiskunde B. BijlesMatch biedt bijles in elke variant van wiskunde.

Iederen vorm van wiskunde heeft haar eigen complexiteit en uitdagingen. Het is dan ook goed te begrijpen als een middelbare scholier hier extra hulp bij nodig heeft. BijlesMatch heeft veel ervaring met het geven van bijles en huiswerkbegeleiding. Onze bijlesdocenten, met ervaring in het bijles wiskunde geven, helpen hier dan ook graag bij!

De bijles in wiskunde die de leerling bij BijlesMatch krijgt bestaan vrijwel altijd uit twee onderdelen, het theoretische gedeelte en het oefengedeelte (d.m.v. opgaven). Het doel is dat een scholier volledig autonoom opgaven kan begrijpen en oplossen. Dit bereiken we door veelvuldig te oefenen en activerende ondersteuning te bieden.  De scholier zal merken dat deze aanpak het snelst, maar ook het meest effectief, resultaat biedt. Zo kan de leerling op naar de toets, het volgende jaar of misschien al richting het eindexamen.

Wilt u bijles voor uw zoon/dochter voor wiskunde in het algemeen of wiskunde A, B, C of D? Neem dan contact met ons op! 

Bijles aanvragen

Direct vrijblijvend bijles aanvragen? Wij helpen u graag. Het is binnen 1 dag geregeld.

Vraag vrijblijvend bijles aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

 

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere bijlesorganisaties

Organisatie Proefles Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super flexibel!
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend
Nu vrijblijvend bijles aanvragen