Bijles Wiskunde B2017-10-21T18:33:50+00:00

Bijles wiskunde B

Meer dan alleen de goedkoopste 

Proefles

Vrijblijvende proefles
Voor maar 10,-

Bijles aan huis

Bij u thuis
Of op school

Bijlesdocenten

Een passende bijlesdocent
Wij hebben 400+ docenten

Persoonlijke bijles

Persoonlijke aanpak
Gericht op uw kind

Klantbeoordeling

Tevreden leerlingen
Door tastbaar resultaat

Bijles Wiskunde B

BijlesMatch is een bijlesbureau voor middelbare scholieren. Wij geven privé bijles wiskunde B aan huis. Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Nu vrijblijvend bijles aanvragen

Het vak wiskunde B wordt vaak als lastig ervaren op de middelbare school. Het is zeer abstract en de verschillende onderdelen zijn vaak moeilijk in een keer te begrijpen. Denk aan afgeleiden van functies, vergelijkingen oplossen en stellingen bewijzen. Stuk voor stuk lastige onderdelen. Om uw zoon of dochter toch met een mooi cijfer over te kunnen laten gaan, te kunnen laten slagen of gewoon zijn of haar basis te verbeteren, staan onze bijlesdocenten klaar om te helpen! Met inzet van de scholier tijdens de bijles en hulp van de bijlesdocent proberen we de resultaten voor wiskunde B zo snel mogelijk te verbeteren.

Via BijlesMatch kunt u in contact komen met een bijlesdocent voor het vak wiskunde B. U kunt een contactformulier invullen of telefonisch contact met ons zoeken. Wij zullen dan zorgen voor een geschikte bijlesdocent. Voor elk schoolniveau en leerjaar heeft BijlesMatch bijlesdocenten beschikbaar. Doordat onze bijlesdocenten niet veel ouder zijn dan de middelbare scholieren, is de kennisoverdracht vaak effectiever. De stof die uw zoon of dochter nu moet leren is bijna gelijk aan de stof die onze bijlesdocent heeft bestudeerd. Onze bijlesdocenten weten dus precies waar de moeilijke punten zitten en zullen deze tijdens de bijles wiskunde B duidelijk uitleggen.

Tijdens de eerste bijles wiskunde B kan de bijlesdocent samen met de leerling een plan van aanpak maken. Bijvoorbeeld eerst alle onderdelen nog eens doorlopen, of juist uitgebreide uitleg over specifieke onderwerpen. De algemene opzet van een bijles zal bestaan uit eerst een stuk uitleg waarna er geoefend wordt met opgaven. Zo weet de leerling direct of hij/zij de theorie begrepen heeft en wat nog eventuele zwakke punten zijn. Deze knelpunten kan de bijlesdocent direct aan de scholier uitleggen, waardoor de resultaten voor het vak wiskunde B snel verbeterd zullen worden.

Wil je eens kennismaken met de bijlesdocenten? Neem dan contact met ons op! Wij geven bijles wiskunde B in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Nijmegen, Leiden, Arnhem, Zwolle, Wageningen, Tilburg, Enschede en Delft. 

Bijles aanvragen

Direct vrijblijvend bijles aanvragen? Wij helpen u graag. Het is binnen 1 dag geregeld.

Vraag vrijblijvend bijles aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere bijlesorganisaties

Organisatie Proefles Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super flexibel!
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend
Nu vrijblijvend bijles aanvragen