Bijles Wiskunde A2017-10-21T17:56:00+00:00

Bijles Wiskunde A

Meer dan alleen de goedkoopste 

Proefles

Vrijblijvende proefles
Voor maar 10,-

Bijles aan huis

Bij u thuis
Of op school

Bijlesdocenten

Een passende bijlesdocent
Wij hebben 400+ docenten

Persoonlijke bijles

Persoonlijke aanpak
Gericht op uw kind

Klantbeoordeling

Tevreden leerlingen
Door tastbaar resultaat

Bijles Wiskunde A

BijlesMatch is een bijlesbureau voor middelbare scholieren. Wij geven privé bijles wiskunde A aan huis. Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Nu vrijblijvend bijles aanvragen

Het vak wiskunde A staat vooral bekend als het vak met veel statistiek, kansberekening en opgaven in verhaalvorm. We vinden het niet gek, als uw zoon of dochter soms problemen heeft met een of meerdere van deze onderdelen. Soms kan de leerling de draad even kwijtraken, omdat hij of zij de achterliggende theorie niet goed begrijpt. Onze bijlesdocenten helpen dan graag met een bijles wiskunde A! Door onze persoonlijke aanpak zal er altijd bijles gegeven worden door een passende universitair geschoolde bijlesdocent die aan uw wensen voldoet.

Vanzelfsprekend is het prioriteit één dat er samen met de leerling gestreefd wordt om het resultaat van wiskunde A te verbeteren. Het maakt daarbij niet uit op welk niveau de leerling zit of wat het tempo van uitleg moet zijn. De bijlesdocent past de bijles wiskunde A aan de leerling aan. Er zal bijvoorbeeld anders bijles gegeven worden tijdens het examenjaar, dan wanneer de leerling vecht om over te kunnen gaan naar klas 3. De bijlesdocent begrijpt in welke situatie uw zoon of dochter zich bevindt, omdat hij of zij een nagenoeg gelijke weg heeft bewandeld.

De bijles wiskunde A die u bij BijlesMatch krijgt, bestaan vrijwel altijd uit twee onderdelen, het theoretische gedeelte en het uitvoerende gedeelte d.m.v. oefeningen maken. Het is belangrijk dat de leerling eerst de theorie begrijpt, voordat hij of zij opgaven gaat maken. Door veelvuldig te oefenen met opgaven, zal de leerling significant beter worden in wiskunde A. Routine in het maken van opgaven is daarbij van cruciaal belang. De bijlesdocent helpt de leerling hiermee. Aan het eind van de rit moet de leerling zelfstandig opgaven kunnen maken. Uw zoon of dochter zal merken, dat deze aanpak het snelst resultaat oplevert. Zo kan de leerling op naar de toets, het volgende jaar of misschien al richting het eindexamen.

Wilt u bijles voor uw zoon/dochter voor wiskunde A? Neem dan contact met ons op! Wij geven bijles wiskunde A in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Nijmegen, Leiden, Arnhem, Zwolle, Wageningen, Tilburg, Enschede en Delft.

Bijles aanvragen

Direct vrijblijvend bijles aanvragen? Wij helpen u graag. Het is binnen 1 dag geregeld.

Vraag vrijblijvend bijles aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere bijlesorganisaties

Organisatie Proefles Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super flexibel!
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend
Nu vrijblijvend bijles aanvragen