Bijles in Wageningen2018-07-02T16:59:58+00:00

Bijles in Wageningen

Meer dan alleen de goedkoopste 

Proefles

Vrijblijvende proefles
Voor maar 10,-

Bijles aan huis

Bij u thuis
Of op school

Bijlesdocenten

Een passende bijlesdocent
Wij hebben 400+ docenten

Persoonlijke bijles

Persoonlijke aanpak
Gericht op uw kind

Klantbeoordeling

Tevreden leerlingen
Door tastbaar resultaat

Bijles in Wageningen en omgeving

BijlesMatch biedt individuele, effectieve bijles in Wageningen, gegeven door universitair geschoolde bijlesdocenten. Onze docenten worden getest op zowel kennis als didactische vaardigheden, alvorens zij bij BijlesMatch aan de slag kunnen. Kwaliteit en klanttevredenheid stelt BijlesMatch als hoogste prioriteit.

Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Nu vrijblijvend bijles aanvragen

Bijles in Wageningen voor middelbare scholieren

Bijles in Wageningen kan de ideale oplossing zijn voor een middelbare scholier die moeite heeft met bepaalde vakken, of individuele ondersteuning prettig vindt. BijlesMatch biedt bijles in Wageningen voor elk gewenst vak. De scholier kan middels bijles het gewenste niveau effectief bereiken. De bijlessen door BijlesMatch worden aangeboden op privé basis en kunnen, indien gewenst, gewoon bij u thuis worden gegeven. Natuurlijk bieden wij ook de mogelijkheid om de bijlessen te laten plaatsvinden op een andere gewenste locatie, zoals bijvoorbeeld bijles aan de school van uw kind, op een openbare locatie of bij de docent thuis. Deze één-op-één bijles wordt gegeven met focus op individuele aandacht voor de middelbare scholier. BijlesMatch gelooft erin dat persoonlijke benadering van groot belang is voor een succes bijlestraject. De klik tussen scholier en docent moet goed zijn.

Bijles voor alle jaren, niveaus en lesmethoden in Wageningen

In Wageningen zijn verschillen middelbare scholen. Iedere middelbare school geeft les op één of meerdere niveau(s): vmbo, havo, vwo en/of gymnasium. Daarnaast hanteren scholen vaak een eigen lesmethode en/of studiemateriaal. BijlesMatch is hiervan bewust en zorgt er daarom voor dat BijlesMatch de juiste bijlesdocenten biedt die aansluiten bij het betreffende niveau en lesstof. Per school kan het namelijk verschillen welk boek er gebruikt wordt en hoe er les wordt gegeven. BijlesMatch verzorgt bijles in Wageningen in ieder schoolvak en op elk niveau.

Een persoonlijke aanpak voor iedere scholier

BijlesMatch is ervan overtuigd dat niet alle leerlingen op dezelfde manier leren. Leerlingen zitten vaak in klassen van 30 of zelfs 33 leerlingen waardoor persoonlijk onderwijs – waarin individuele aandacht centraal zou moeten staan – in sommige gevallen een ondergeschoven kind wordt (figuurlijk, maar dus ook letterlijk!). BijlesMatch biedt tijdens de bijles in Wageningen een leertempo dat zich aanpast aan de scholier door middel van extra hulp. Dit zorgt ervoor dat de leerling de ondersteuning krijgt om de vereiste leerprestaties te leveren. Een uur bijles per week kan de leerling vaak net die ondersteuning bieden die hij of zij nodig heeft. BijlesMatch biedt bijles in Wageningen en omgeving.

Bijles op maat

Een van de prioriteiten die BijlesMatch stelt is flexibiliteit. Een bijles kan bij BijlesMatch worden ingepland op iedere dag van de week, natuurlijk in overleg met u of uw zoon of dochter. De bijles in Wageningen sluit aan op uw individuele wensen. BijlesMatch acht het van groot belang om rekening te houden met de persoonlijk voorkeuren van de scholier. Zo kan het zijn dat de leerling het beste thuis leert of juist in een activerende omgeving zoals een bibliotheek of een mediatheek. U bepaalt waar de bijlessen plaatsvinden. Het is mogelijk om één docent voor verschillende vakken te hebben, of juist voor elk vak een andere docent. Daarnaast bepaalt u zelf wanneer de bijlessen plaatsvinden. Dit kan iedere week op een vast tijdstip zijn, maar dit kan ook iedere week variëren indien u dit prettiger vindt. 

Neem gerust contact met BijlesMatch op als u een vraag heeft of als er iets niet in orde is. Wij staan altijd voor u klaar! Kijk hier voor meer informatie en de tarieven voor bijles in Wageningen.

Bijles aanvragen

Direct vrijblijvend bijles aanvragen? Wij helpen u graag. Het is binnen 1 dag geregeld.

Vraag vrijblijvend bijles aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere bijlesorganisaties

Organisatie Proefles Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super flexibel!
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend
Nu vrijblijvend bijles aanvragen