Bijles in Tilburg2018-07-02T16:59:40+00:00

Bijles in Tilburg

Meer dan alleen de goedkoopste 

Proefles

Vrijblijvende proefles
Voor maar 10,-

Bijles aan huis

Bij u thuis
Of op school

Bijlesdocenten

Een passende bijlesdocent
Wij hebben 400+ docenten

Persoonlijke bijles

Persoonlijke aanpak
Gericht op uw kind

Klantbeoordeling

Tevreden leerlingen
Door tastbaar resultaat

Bijles in Tilburg en omgeving

BijlesMatch biedt gerichte, individuele bijles in Tilburg, gegeven door universitair geschoolde bijlesdocenten. De bijlesdocenten worden getest op zowel kennis als didactische vaardigheden alvorens zij bijles bij BijlesMatch mogen geven. De kwaliteit van de bijles en klanttevredenheid stelt BijlesMatch als hoogste prioriteit.

Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Nu vrijblijvend bijles aanvragen

Bijles in Tilburg voor middelbare scholieren

In Tilburg zijn veel middelbare scholen en elke school heeft een eigen leermethodiek met specifiek lesmateriaal. BijlesMatch sluit hierop aan door bijles in Tilburg te bieden voor elk vak en elk niveau, waarbij een individuele begeleiding voorop staat. Alvorens wordt gestart met het daadwerkelijk verbeteren van het leerniveau, wordt gekeken waar het specifieke probleem ligt. Op deze wijze zorgen de bijlessen ervoor dat op een effectieve manier het gewenste niveau wordt bereikt. De bijles in Tilburg kan gewoon bij u thuis worden gegeven. Indien u dit niet prettig vindt, bieden wij ook de mogelijkheid om de bijlessen te laten plaatsvinden op een andere gewenste locatie, zoals bijvoorbeeld bijles aan de school van uw kind, op een openbare locatie of bij de docent thuis. BijlesMatch is ervan overtuigd dat een individuele aanpak leidt tot het snelste resultaat. 

Bijles voor alle leerjaren en alle niveaus in Tilburg

BijlesMatch biedt bijles in Tilburg voor alle niveaus en alle leerjaren. De betreffende bijlesdocent is bewust van de verschillende leermethodes van de middelbare scholen en past zich direct aan op de leermethodiek van uw zoon of dochter. Op deze manier kan effectief bijles worden gegeven zodat snel het gewenste niveau behaald kan worden. BijlesMatch verzorgt bijles in Tilburg in ieder schoolvak en op elk niveau.

Altijd beschikbaar in Tilburg

Flexibiliteit voor de klant vinden wij bij BijlesMatch ontzettend belangrijk. U kunt ons daarom iedere dag van de week telefonisch, of per mail, bereiken. Ook de bijlessen kunnen zeven dagen per week worden ingepland. Wij begrijpen dat scholieren tegenwoordig een druk schema hebben met, naast school, alle overige hobby’s zoals sport. BijlesMatch hoopt dat door middel van flexibiliteit het inplannen van een bijles geen problemen oplevert. BijlesMatch wil ervoor zorgen dat de bijles in Tilburg aansluit op uw individuele wensen. Zo kan het zijn dat uw zoon of dochter het beste thuis leert, of dat hij of zij juist liever bijles krijgt in een activerende omgeving zoals een bibliotheek of een mediatheek. Het is mogelijk om één docent voor verschillende vakken te hebben, of juist voor elk vak een andere docent. Ook bepaalt u zelf wanneer de bijlessen plaatsvinden. Dit kan iedere week zijn op een vast tijdstip zijn, maar dit kan ook iedere week variëren indien u dit prettiger vindt. Neem gerust contact met BijlesMatch op als u een vraag heeft of als er iets niet in orde is. Wij kunnen altijd een alternatief bieden.

Een persoonlijke aanpak voor iedere scholier

De kwaliteit van de bijlessen staat bij BijlesMatch voorop. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat tijdens iedere bijles een persoonlijke aanpak wordt gehanteerd. BijlesMatch is er namelijk van overtuigd dat niet alle leerlingen op dezelfde manier leren. Tegenwoordig is op middelbare scholen niet altijd meer veel aandacht voor een individuele begeleiding. Toch kan een persoonlijke aanpak tot snel resultaat leiden. De extra begeleiding die BijlesMatch tijdens de bijles in Tilburg biedt, zorgt ervoor dat de leerling de ondersteuning krijgt om de vereiste leerprestaties te leveren. Een uur bijles per week kan de leerling vaak net die ondersteuning bieden die hij of zij nodig heeft. BijlesMatch biedt bijles in Tilburg en omgeving.

Kijk hier voor meer informatie over de tarieven voor bijles in Tilburg. 

Bijles aanvragen

Direct vrijblijvend bijles aanvragen? Wij helpen u graag. Het is binnen 1 dag geregeld.

Vraag vrijblijvend bijles aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere bijlesorganisaties

Organisatie Proefles Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super flexibel!
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend
Nu vrijblijvend bijles aanvragen