Bijles Spaans2017-10-21T17:52:52+00:00

Bijles Spaans

Meer dan alleen de goedkoopste 

Proefles

Vrijblijvende proefles
Voor maar 10,-

Bijles aan huis

Bij u thuis
Of op school

Bijlesdocenten

Een passende bijlesdocent
Wij hebben 400+ docenten

Persoonlijke bijles

Persoonlijke aanpak
Gericht op uw kind

Klantbeoordeling

Tevreden leerlingen
Door tastbaar resultaat

Bijles Spaans

BijlesMatch is een bijlesbureau voor middelbare scholieren. Wij geven privé bijles Spaans aan huis. Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!


Nu vrijblijvend bijles aanvragen

Spaans is, na Engels en Chinees, de meest gesproken taal in de wereld. Het is daarom heel begrijpelijk dat uw zoon of dochter dit vak volgt. Op de middelbare school bestaat het vak Spaans uit de volgende onderdelen: schrijven, lezen en spreken. Bij schrijven leert uw zoon of dochter de gehele grammatica van Spaans, zoals de Pretérito Perfecto of de Futuro. Dit kan de leerling toepassen in bijvoorbeeld het schrijven van brieven. Bij lezen leert de leerling teksten te begrijpen op basis van zinsbouw en woordenschat. Bij spreken gaat het voornamelijk om de correcte uitspraak van woorden. Drie lastige onderdelen, waarvoor de Spaanse taal gelukkig veel standaard regels kent. Toch blijft het lastig om alle regels te begrijpen en te onthouden. Zeker omdat er veel uitzonderingen zijn.

De bijlesdocenten hebben zelf eindexamen gedaan in het vak Spaans. Bij BijlesMatch kan iemand alleen bijles Spaans geven als hij of zij de grammatica, leesinstructies en uitspraak nog goed beheerst. Dit wordt gecontroleerd door middel van het behaalde cijfer op de middelbare school in combinatie met het afnemen van een didactische test bij elke bijlesdocent. Dit zorgt ervoor dat de bijles Spaans altijd van hoge kwaliteit is.

De bijles begint meestal eerst met het behandelen van de theorie, waarna er door middel van huiswerkopgaven geoefend gaat worden. Op deze manier worden eventuele knelpunten aan het licht gebracht. Deze kunnen dan direct met de bijlesdocent besproken worden. De leerling kan ook enkel met een specifiek onderdeel uit de Spaanse taal moeite hebben. Dit kan dan vooraf aangeven worden, zodat de bijles gericht kan worden op dat specifieke onderwerp.

Zoekt u een bijlesdocent voor het vak Spaans? Neem dan contact met ons op! Wij geven bijles in Spaans in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Nijmegen, Leiden, Arnhem, Zwolle, Wageningen, Tilburg, Enschede en Delft.

Bijles aanvragen

Direct vrijblijvend bijles aanvragen? Wij helpen u graag. Het is binnen 1 dag geregeld.

Vraag vrijblijvend bijles aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere bijlesorganisaties

Organisatie Proefles Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super flexibel!
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend
Nu vrijblijvend bijles aanvragen