Bijles Nederlands2017-10-21T17:49:45+00:00

Bijles Nederlands

Meer dan alleen de goedkoopste 

Proefles

Vrijblijvende proefles
Voor maar 10,-

Bijles aan huis

Bij u thuis
Of op school

Bijlesdocenten

Een passende bijlesdocent
Wij hebben 400+ docenten

Persoonlijke bijles

Persoonlijke aanpak
Gericht op uw kind

Klantbeoordeling

Tevreden leerlingen
Door tastbaar resultaat

Bijles Nederlands

BijlesMatch is een bijlesbureau voor middelbare scholieren. Wij geven privé bijles nederlands aan huis. Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Nu vrijblijvend bijles aanvragen

Het vak Nederlands is een ontzettend belangrijk vak op de middelbare school. Ook na de middelbare school blijft Nederlands een zeer belangrijk vak. Zeker als uw zoon of dochter bijvoorbeeld een studie als Rechten gaat volgen. Het vak Nederlands wordt vaak als lastig ervaren. Het ontleden van zinnen, werkwoordspelling en begrijpend lezen zijn stuk voor stuk lastige onderwerpen. Met bijles Nederlands via Bijlesmatch kan de leerling samen met de bijlesdocent de resultaten voor het vak Nederlands snel verbeteren. Onze bijlesdocenten staan klaar om uw zoon of dochter te helpen bij de lastige onderwerpen.

Een groot voordeel van bijles Nederlands via BijlesMatch is dat de bijlesdocenten niet veel ouder zijn dan uw zoon of dochter. Ze zijn goed op de hoogte van de stof die de leerling moet bestuderen. Dit komt doordat onze bijles gegeven wordt door bijlesdocenten die recent eindexamen hebben gedaan in het vak Nederlands. Zij kennen dus de lastige punten en weten goed hoe ze dit moeten uitleggen tijdens een bijles Nederlands.

De algemene structuur van een bijles bestaat uit eerst een stuk uitleg over de theorie waarna oefeningen worden gemaakt. Vaak komen de zwakke punten naar boven tijdens het maken van de oefeningen. Hier kunnen dan direct vragen over worden gesteld. Ook kan de bijlesdocent extra uitleg geven over dit onderwerp. Bijles Nederlands is ideaal in de voorbereiding voor een toets of bijvoorbeeld in de voorbereiding op het eindexamen. Ook kunnen onze bijlesdocenten helpen bij het voorbereiden van een presentatie of bijvoorbeeld een mondelingexamen. Denk bijvoorbeeld aan het indelen van de presentatie en het doornemen van boeken voor het mondelingexamen.

Met onze bijles in combinatie met de inzet van de leerling proberen we de resultaten voor Nederlands zo snel mogelijk te verbeteren. Wilt u bijles Nederlands voor uw zoon/dochter? Neem dan contact met ons op! Wij geven bijles in Nederlands in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Nijmegen, Leiden, Arnhem, Zwolle, Wageningen, Tilburg, Enschede en Delft.

Bijles aanvragen

Direct vrijblijvend bijles aanvragen? Wij helpen u graag. Het is binnen 1 dag geregeld.

Vraag vrijblijvend bijles aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere bijlesorganisaties

Organisatie Proefles Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super flexibel!
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend
Nu vrijblijvend bijles aanvragen