Bijles Natuurkunde2017-10-21T18:34:57+00:00

Bijles natuurkunde

Meer dan alleen de goedkoopste 

Proefles

Vrijblijvende proefles
Voor maar 10,-

Bijles aan huis

Bij u thuis
Of op school

Bijlesdocenten

Een passende bijlesdocent
Wij hebben 400+ docenten

Persoonlijke bijles

Persoonlijke aanpak
Gericht op uw kind

Klantbeoordeling

Tevreden leerlingen
Door tastbaar resultaat

Bijles Natuurkunde

BijlesMatch is een bijlesbureau voor middelbare scholieren. Wij geven privé bijles natuurkunde aan huis. Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Nu vrijblijvend bijles aanvragen

Natuurkunde wordt door veel scholieren ervaren als één van de moeilijkste vakken. Niet alleen omdat er ontzettend veel formules bestaan binnen het vak, maar ook omdat het vaak lastig is om bepaalde verschijnselen in te beelden. Doordat er een groot verschil bestaat tussen de oude natuurkunde die ouders vroeger hadden en de nieuwe van tegenwoordig, is het voor scholieren daarbij eveneens lastig om de uitleg van ouders te begrijpen en vervolgens ook te kunnen toepassen op opgaven. BijlesMatch vormt hiervoor de oplossing met bijles in Natuurkunde!

Tientallen bijlesdocenten staan klaar om scholieren op verschillende niveaus bij te spijkeren in natuurkunde. Doordat de bijlesdocent niet veel ouder is dan een scholier, is de stof voor de scholier vaak makkelijker te begrijpen en voelen scholieren zich meer op hun gemak tijdens een bijles Natuurkunde. Vaak blijkt de kennisoverdracht van een leeftijdsgenoot ook effectiever. De bijlesdocent heeft zelf recent eindexamen gedaan in het vak natuurkunde en kent dus nog precies de lastige opgaven.

Scholieren kunnen gedurende de bijlessen zelf aangeven welk onderdeel van de natuurkunde zij moeilijk vinden. Denk aan: het toepassen van formules, mechanica, elektromagnetisme, enzovoorts. Dit kan handig zijn om de kennis voor een nieuw schooljaar bij te spijkeren, maar ook om in de aanloop naar de examenperiode alles weer even op te frissen. Omdat het tempo vaak hoog ligt bij natuurkunde, is het lastig om bij te blijven met het reguliere huiswerk en daarnaast te werken aan de zwakke punten. Onze bijlesdocenten helpen hierbij door de stof uit te leggen en dit vervolgens samen met je te oefenen.

Heeft uw zoon of dochter hulp nodig voor het vak natuurkunde? Neem dan contact met ons op! Wij geven bijles in Natuurkunde in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Nijmegen, Leiden, Arnhem, Zwolle, Wageningen, Tilburg, Enschede en Delft.

Bijles aanvragen

Direct vrijblijvend bijles aanvragen? Wij helpen u graag. Het is binnen 1 dag geregeld.

Vraag vrijblijvend bijles aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere bijlesorganisaties

Organisatie Proefles Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super flexibel!
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend
Nu vrijblijvend bijles aanvragen