Bijles Maatschappijleer2017-10-21T17:44:25+00:00

Bijles maatschappijleer

Meer dan alleen de goedkoopste 

Proefles

Vrijblijvende proefles
Voor maar 10,-

Bijles aan huis

Bij u thuis
Of op school

Bijlesdocenten

Een passende bijlesdocent
Wij hebben 400+ docenten

Persoonlijke bijles

Persoonlijke aanpak
Gericht op uw kind

Klantbeoordeling

Tevreden leerlingen
Door tastbaar resultaat

Bijles Maatschappijleer

BijlesMatch is een bijlesbureau voor middelbare scholieren. Wij geven privé bijles maatschappijleer aan huis. Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Nu vrijblijvend bijles aanvragen

Het vak maatschappijleer gaat voornamelijk over de Nederlandse maatschappij. Onderwerpen die hierin behandeld worden zijn politiek, de verzorgingsstaat en de rechtsstaat. Bij alle onderwerpen wordt ingegaan op de geschiedenis en de huidige vorm. Lastige onderdelen die hierbij naar voren kunnen komen zijn bijvoorbeeld de hiërarchie in besluitvorming tussen de Eerste en Tweede kamer of de verschillen in nationale en lokale wetgeving. Onze bijlesdocenten staan klaar om uw zoon of dochter bijles te geven in alle onderwerpen binnen het vak maatschappijleer.

Alle bijlesdocenten hebben het vak maatschappijleer met een hoog cijfer afgesloten. Daarnaast zijn de bijlesdocenten getoetst op didactische vaardigheden. Dit zorgt ervoor dat er op hoog niveau en met veel enthousiasme bijles gegeven kan worden. Zeker als het gaat om maatschappijleer, is het erg belangrijk dat bijvoorbeeld de processen binnen besluitvorming feilloos uitgelegd kunnen worden. De leerling moet aan het eind van de rit zelfstandig de processen kunnen omschrijven en begrijpen. Dit zal uw zoon of dochter helpen met het oplossen van ingewikkelde vraagstukken binnen het vak maatschappijleer.

Tijdens de bijles Maatschappijleer bespreekt de bijlesdocent eerst een deel van de theorie, waarna er vervolgens geoefend gaat worden aan de hand van huiswerkopgaven. Op deze manier kunnen eventuele knelpunten makkelijk gevonden worden. De bijles in Maatschappijleer kan zich dan specifiek richten op deze punten. Wanneer de leerling vooraf al precies weet welk onderdeel hij of zij lastig vindt, dan kan hier vanzelfsprekend mee begonnen worden. Het doel blijft hetzelfde; op een gestructureerde manier het cijfer voor maatschappijleer verhogen.

Wilt u kennis maken met een van onze bijlesdocenten? Neem dan contact met ons op! Wij geven bijles in Maatschappijleer in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Nijmegen, Leiden, Arnhem, Zwolle, Wageningen, Tilburg, Enschede en Delft.

Bijles aanvragen

Direct vrijblijvend bijles aanvragen? Wij helpen u graag. Het is binnen 1 dag geregeld.

Vraag vrijblijvend bijles aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere bijlesorganisaties

Organisatie Proefles Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super flexibel!
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend
Nu vrijblijvend bijles aanvragen