Bijles Informatica2017-10-21T18:09:46+00:00

Bijles informatica

Meer dan alleen de goedkoopste 

Proefles

Vrijblijvende proefles
Voor maar 10,-

Bijles aan huis

Bij u thuis
Of op school

Bijlesdocenten

Een passende bijlesdocent
Wij hebben 400+ docenten

Persoonlijke bijles

Persoonlijke aanpak
Gericht op uw kind

Klantbeoordeling

Tevreden leerlingen
Door tastbaar resultaat

Bijles informatica

BijlesMatch is een bijlesbureau voor middelbare scholieren. Wij geven privé bijles informatica aan huis. Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Nu vrijblijvend bijles aanvragen

Informatica wordt vaak als een lastig vak ervaren. Er zijn veel verschillende programmeertalen, verschillende softwarepakketten en daarbij leert de leerling ook over de hardware. Elk software pakket werkt weer op een andere manier. Soms is het tempo waarop dit wordt aangeleerd op de middelbare school te hoog. De bijlesdocenten van BijlesMatch staan dan voor u klaar om uw zoon of dochter te helpen. Tijdens een bijles informatica zullen de onderwerpen dan nog eens rustig worden doorgenomen zodat u zoon of dochter de uitleg wel kan volgen.

Tegenwoordig is informatica steeds belangrijker. Het is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Denk bijvoorbeeld aan de drankjes die je op een terras met je mobiele telefoon kunt bestellen en afrekenen, de navigatiefunctie op de meeste smartphones, whatsapp, enzovoorts. Het is dan ook niet voor niets, dat je hier op de middelbare school al kennis mee maakt. Een degelijke basis voor dit vak ontwikkelen kan dan ook zeer nuttig zijn voor de toekomst.

De bijlesdocenten van BijlesMatch helpen uw zoon of dochter graag bij het vak informatica. Zij zijn zelf van nagenoeg dezelfde leeftijd als de leerling. Hierdoor is kennisoverdracht vaak een stuk effectiever. Ze kennen de onderwerpen die u zoon of dochter moet bestuderen nog goed. Hierdoor kunnen ze gericht uitleg geven en de leerling helpen bij het maken van opgaven.

De bijles bestaat over het algemeen uit een stukje theorie waarna samen met de bijlesdocent oefeningen worden gemaakt om de theorie goed onder de knie te krijgen. Mocht de leerling een bepaalde opgave niet snappen of er niet helemaal uitkomen, dan is de bijlesdocent er direct om te helpen en vragen te beantwoorden. Op deze manier, met inzet van de leerling en de bijlesdocent proberen wij de resultaten voor informatica zo snel mogelijk te verbeteren.

Wil je eens kennis maken met een van onze bijlesdocenten? Neem dan contact met ons op! Wij geven bijles in informatica in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Nijmegen, Leiden, Arnhem, Zwolle, Wageningen, Tilburg, Enschede en Delft.

 

Bijles aanvragen

Direct vrijblijvend bijles aanvragen? Wij helpen u graag. Het is binnen 1 dag geregeld.

Vraag vrijblijvend bijles aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere bijlesorganisaties

Organisatie Proefles Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super flexibel!
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend
Nu vrijblijvend bijles aanvragen