Bijles Geschiedenis2017-10-21T18:15:19+00:00

Bijles geschiedenis

Meer dan alleen de goedkoopste 

Proefles

Vrijblijvende proefles
Voor maar 10,-

Bijles aan huis

Bij u thuis
Of op school

Bijlesdocenten

Een passende bijlesdocent
Wij hebben 400+ docenten

Persoonlijke bijles

Persoonlijke aanpak
Gericht op uw kind

Klantbeoordeling

Tevreden leerlingen
Door tastbaar resultaat

Bijles Geschiedenis

BijlesMatch is een bijlesbureau voor middelbare scholieren. Wij geven privé bijles geschiedenis aan huis. Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Nu vrijblijvend bijles aanvragen

Geschiedenis is een zeer uitgebreid vak. Uw zoon of dochter maakt kennis met verschillende specifieke onderwerpen zoals de Wereldoorlogen en de Vietnamoorlog. Daarnaast moet ook nog een tweetal examenonderwerpen geleerd worden voor het eindexamen. Om het eindexamen goed te kunnen maken, is het belangrijk dat de leerling een degelijke basis heeft. De bijlesdocenten van BijlesMatch staan klaar om uw zoon of dochter te helpen met het vak geschiedenis. Samen met de leerling zal een van onze bijlesdocenten aan de slag gaan om de resultaten voor het vak geschiedenis te verbeteren.

Onze bijlesdocenten zijn allemaal universitair geschoolde studenten en hebben dus een klein leeftijdsverschil met de leerlingen. Zij hebben zelf recentelijk eindexamen gedaan en kennen de stof die de leerling moet bestuderen dus nog goed. Vaak blijkt de kennisoverdracht van een leeftijdsgenoot effectiever dan van een oudere docent. Onze bijlesdocenten weten vaak nog de moeilijke onderdelen en de bijbehorende opgaven. Deze zullen duidelijk worden uitgelegd en de opgaven zullen samen worden gemaakt. Zo is een bijles geschiedenis een stuk efficiënter.

Tijdens onze bijles wordt steeds een stukje van de theorie van de geschiedenis uitgelegd. Daarna worden er samen met de leerling opgaven gemaakt. Mocht uw zoon of dochter tijdens deze oefeningen knelpunten tegenkomen, kan hij/zij hier direct gericht uitleg over vragen. Denk bijvoorbeeld aan het interpreteren van een spotprent, het aandachtig bestuderen van een bron etc. Onze bijlesdocenten staan klaar om leerlingen te helpen met bijles geschiedenis ongeacht welk leerjaar of welk schoolniveau!

Zit uw zoon of dochter in de aanloop naar de examens? Dan kan het interessant zijn om juist de examenonderwerpen nog eens te bespreken. Vanzelfsprekend kan dit ook, indien het vooraf aangegeven wordt bij de bijlesdocent!

Lijkt het je leuk om eens kennis te maken met een van de bijlesdocenten? Neem dan contact met ons op! Wij geven bijles Geschiedenis in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Nijmegen, Leiden, Arnhem, Zwolle, Wageningen, Tilburg, Enschede en Delft.

 

Bijles aanvragen

Direct vrijblijvend bijles aanvragen? Wij helpen u graag. Het is binnen 1 dag geregeld.

Vraag vrijblijvend bijles aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere bijlesorganisaties

Organisatie Proefles Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super flexibel!
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend
Nu vrijblijvend bijles aanvragen