Bijles in Enschede2018-07-02T17:03:12+00:00

Bijles in Enschede

Meer dan alleen de goedkoopste 

Proefles

Vrijblijvende proefles
Voor maar 10,-

Bijles aan huis

Bij u thuis
Of op school

Bijlesdocenten

Een passende bijlesdocent
Wij hebben 400+ docenten

Persoonlijke bijles

Persoonlijke aanpak
Gericht op uw kind

Klantbeoordeling

Tevreden leerlingen
Door tastbaar resultaat

Bijles in Enschede en omgeving

BijlesMatch biedt effectieve, individuele bijles in Enschede door universitair geschoolde bijlesdocenten. Onze docenten moeten een aantal testen afleggen voordat zij daadwerkelijk bijles mogen geven bij BijlesMatch. Zij worden getest op zowel kennis als didactische vaardigheden. De kwaliteit van de bijles en klanttevredenheid stelt BijlesMatch als hoogste prioriteit.

Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Nu vrijblijvend bijles aanvragen

Bijles in Enschede voor middelbare scholieren

Tegenwoordig ligt het leertempo op middelbare scholen erg hoog en er is niet altijd meer even veel aandacht voor individuele gevallen. Dit kan leiden tot leerproblemen. Bijles in Enschede van BijlesMatch is hiervoor de perfecte oplossing zijn. BijlesMatch biedt extra ondersteuning voor elk vak en elk niveau, op een tijdstip dat u schikt. De bijlessen zorgen ervoor dat op een effectieve manier het gewenste niveau wordt bereikt. De bijlesdocenten van BijlesMatch richten zich namelijk echt op individuele begeleiding; eerst wordt bepaald waar de moeilijkheden liggen alvorens te starten met de aanpak van de problemen. De bijlessen in Enschede kunnen gewoon bij u thuis worden gegeven. Indien u dit niet prettig vindt, bieden wij ook de mogelijkheid om de bijlessen te laten plaatsvinden op een andere gewenste locatie, zoals bijvoorbeeld bijles aan de school van uw kind, op een openbare locatie, of bij de docent thuis. BijlesMatch Enschede is ervan overtuigd dat individuele aanpak leidt tot een snel resultaat. 

Bijles voor alle leerjaren en alle niveaus in Enschede

Iedere middelbare school in Enschede kent een eigen leermethodiek en specifiek lesmateriaal. BijlesMatch is zich hiervan bewust en zorgt ervoor dat een bijlesdocent worden aangeboden die aansluit bij het betreffende niveau en de lesstof. Op deze manier kan effectief bijles worden gegeven zodat snel het gewenst niveau behaald kan worden. BijlesMatch verzorgt bijles in Enschede in ieder schoolvak en op elk niveau.

Bijles op maat

Bij BijlesMatch vinden wij, naast kwaliteit en klanttevredenheid, flexibiliteit zeer belangrijk. Daarom doet BijlesMatch er alles aan om iedere dag bereikbaar te zijn en bieden wij de mogelijkheid om de bijlessen te laten plaatsvinden op een dag en tijdstip dat voor ú prettig is. Op iedere dag van de week kan de bijles worden ingepland.

BijlesMatch wil ervoor zorgen dat de bijles in Enschede aansluit op uw individuele wensen. Wij zijn er voor u en daarom houden wij rekening met de persoonlijke voorkeuren van de scholier. Zo kan het zijn dat uw zoon of dochter het beste thuis leert, of dat hij of zij juist liever bijles krijgt in een activerende omgeving zoals een bibliotheek of een mediatheek. Tevens is het mogelijk om één docent voor verschillende vakken te hebben, of juist voor elk vak een andere docent. Ook bepaalt u zelf wanneer de bijlessen plaatsvinden. Dit kan iedere week zijn op een vast tijdstip zijn, maar dit kan ook iedere week variëren indien u dit prettiger vindt. Neem gerust contact met BijlesMatch op als u een vraag heeft of als er iets niet in orde is. Wij kunnen altijd een alternatief bieden.

Kijk hier voor meer informatie en de tarieven voor bijles in Enschede op. Of neem contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar!

Bijles aanvragen

Direct vrijblijvend bijles aanvragen? Wij helpen u graag. Het is binnen 1 dag geregeld.

Vraag vrijblijvend bijles aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere bijlesorganisaties

Organisatie Proefles Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super flexibel!
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend
Nu vrijblijvend bijles aanvragen