Bijles Duits2017-10-21T18:26:26+00:00

Bijles Duits

Meer dan alleen de goedkoopste 

Proefles

Vrijblijvende proefles
Voor maar 10,-

Bijles aan huis

Bij u thuis
Of op school

Bijlesdocenten

Een passende bijlesdocent
Wij hebben 400+ docenten

Persoonlijke bijles

Persoonlijke aanpak
Gericht op uw kind

Klantbeoordeling

Tevreden leerlingen
Door tastbaar resultaat

Bijles Duits

BijlesMatch is een bijlesbureau voor middelbare scholieren. Wij geven privé bijles Duits aan huis. Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Nu vrijblijvend bijles aanvragen

Duits lijkt enigszins op Nederlands denk je in de eerste instantie. Totdat op de middelbare school wordt begonnen met de Duitse grammatica. De Duitse grammatica wordt vaak als zeer lastig ervaren. Voornamelijk de naamvallen zijn een groot struikelblok. Wanneer gebruik je welke naamval? Het blijft lastig. Om toch goede cijfers te halen voor het vak kan een bijles Duits de oplossing zijn. De bijlesdocenten van BijlesMatch staan klaar om uw zoon of dochter te helpen met het vak Duits zodat hij/zij straks goed voorbereid is voor een toets of examen.

Onze bijlesdocenten hebben zelf recent eindexamen gedaan in het vak Duits. Zij weten dus welke stof bestudeerd moet worden en hoe dit het best aan te pakken. Samen met de leerling gaat de bijlesdocent alle grammatica nog eens langs, waarna samen met de leerling bijpassende oefeningen worden gemaakt. Wanneer een leerling niet uit een opgave komt, kan de leerling direct een gerichte vraag stellen over de opgave. Op deze manier vindt effectieve kennisoverdracht plaats en zullen resultaten voor het vak Duits al snel verbeteren.

Wanneer uw zoon of dochter het grootste deel van de Duitse taal wel begrijpt, maar nog een klein deel opnieuw uitgelegd wil krijgen, kan dat vanzelfsprekend ook. Handig, als bijvoorbeeld de examens naderen en de leesvaardigheid nog even bijgespijkerd moet worden. Door samen met een bijlesdocent te oefenen, kunnen knelpunten direct besproken worden en kan extra uitleg gegeven worden. Daarbij kan de bijlesdocent voor een volgende bijles Duits opgaven zoeken, die aansluiten bij jouw knelpunten.

Lijkt het je leuk om eens kennis te maken met onze bijlesdocenten of wil je graag een proefles? Neem dan contact met ons op! Wij geven bijles Duits in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Nijmegen, Leiden, Arnhem, Zwolle, Wageningen, Tilburg, Enschede en Delft.

 

Bijles aanvragen

Direct vrijblijvend bijles aanvragen? Wij helpen u graag. Het is binnen 1 dag geregeld.

Vraag vrijblijvend bijles aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere bijlesorganisaties

Organisatie Proefles Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super flexibel!
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend
Nu vrijblijvend bijles aanvragen