Bijles Biologie2017-10-21T18:30:06+00:00

Bijles Biologie

Meer dan alleen de goedkoopste 

Proefles

Vrijblijvende proefles
Voor maar 10,-

Bijles aan huis

Bij u thuis
Of op school

Bijlesdocenten

Een passende bijlesdocent
Wij hebben 400+ docenten

Persoonlijke bijles

Persoonlijke aanpak
Gericht op uw kind

Klantbeoordeling

Tevreden leerlingen
Door tastbaar resultaat

Bijles Biologie

BijlesMatch is een bijlesbureau voor middelbare scholieren. Wij geven privé bijles bioloige aan huis. Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Nu vrijblijvend bijles aanvragen

Rode bloedlichaampjes, erfelijkheid, genetica, het zijn allemaal lastige onderdelen van het vak biologie. Toch is het een ontzettend belangrijk vak voor middelbare scholieren omdat het een vereiste is voor studies als geneeskunde en verpleegkunde. Doet uw zoon/dochter het profiel Natuur&Gezondheid dan is biologie een verplicht vak en zal uw zoon/dochter dit vak dus moeten halen. De bijlesdocenten van BijlesMatch staan klaar om te helpen. Samen met uw zoon of dochter zal de bijlesdocent er alles aan doen om de resultaten voor het vak biologie te verbeteren.

Onze bijlesdocenten hebben dezelfde weg bewandeld als de leerling op dit moment doet. Zij weten wat je tegenkomt en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Daarbij hebben de bijlesdocenten door hun vaak biologie gerelateerde studie meestal net meer kennis dan ouders of broers/zussen. Doordat onze bijlesdocenten van jongere leeftijd zijn is de kennisoverdracht vaak effectiever. De stof die de leerling moet bestuderen wijkt vaak af van de stof die ooit bestudeerd is door bijvoorbeeld ouders. Deze is namelijk verouderd. De stof die bestudeerd is door onze bijlesdocenten is vaak vergelijkbaar met de huidige stof.

Over het algemeen bestaan bijlessen uit een stukje theorie en veel oefeningen, zodat knelpunten direct uitgelegd kunnen worden. Voor iedere bijles kan worden aangegeven welk deel van de stof uitgelegd moet worden of bij welke oefeningen hulp vereist is. Ideaal als voorbereiding op een komende toets, een examen of een herkansing. Door de extra trucjes die onze bijlesdocenten van hun studie kennen, kunnen sommige onderdelen makkelijker worden uitgelegd. Door duidelijke uitleg en veel samen oefenen zullen betere resultaten worden behaald voor het vak biologie. Wij geven bijles biologie op maat!

Wil je meer weten over onze bijles biologie of eens kennis maken met een van onze bijlesdocenten? Neem dan contact met ons op! Wij geven bijles biologie in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Nijmegen, Leiden, Arnhem, Zwolle, Wageningen, Tilburg, Enschede en Delft.

 

Bijles aanvragen

Direct vrijblijvend bijles aanvragen? Wij helpen u graag. Het is binnen 1 dag geregeld.

Vraag vrijblijvend bijles aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere bijlesorganisaties

Organisatie Proefles Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super flexibel!
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend
Nu vrijblijvend bijles aanvragen