Bijles in Arnhem2018-07-02T17:00:14+00:00

Bijles in Arnhem

Meer dan alleen de goedkoopste 

Proefles

Vrijblijvende proefles
Voor maar 10,-

Bijles aan huis

Bij u thuis
Of op school

Bijlesdocenten

Een passende bijlesdocent
Wij hebben 400+ docenten

Persoonlijke bijles

Persoonlijke aanpak
Gericht op uw kind

Klantbeoordeling

Tevreden leerlingen
Door tastbaar resultaat

Bijles in Arnhem en omgeving

BijlesMatch biedt individuele, effectieve bijles in Arnhem, gegeven door universitair geschoolde bijlesdocenten. BijlesMatch acht kwaliteit van groot belang en daarom worden onze docenten getest op zowel kennis als didactische vaardigheden alvorens zij bij BijlesMatch aan de slag kunnen. Kwaliteit en klanttevredenheid stelt BijlesMatch als hoogste prioriteit.

Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Nu vrijblijvend bijles aanvragen

Bijles in Arnhem aan middelbare scholieren

Individuele bijles is vaak de oplossing voor scholieren die moeite hebben met één of meerdere vakken op de middelbare school. BijlesMatch biedt bijles in Arnhem voor elk gewenst vak. De scholier kan middels bijles het gewenste niveau effectief bereiken. De bijlessen door BijlesMatch zijn één-op-één en kunnen plaatsvinden op een locatie die u wenselijk acht. Vaak is dit bij de scholier thuis, maar natuurlijk bieden wij ook de mogelijkheid om de bijlessen te laten plaatsvinden op een andere gewenste locatie, zoals bijvoorbeeld bijles aan de school van uw kind, op een openbare locatie, of bij de docent thuis. BijlesMatch steekt veel energie in het vinden van de geschikte docent voor de scholier. BijlesMatch gelooft er namelijk in dat een persoonlijke benadering ontzettend belangrijk is voor een succesvol bijlestraject. 

Bijles voor alle niveaus en lesmethoden in Arnhem

Tegenwoordig hebben veel middelbare scholen een eigen leermethodiek. BijlesMatch is zich hiervan bewust en zorgt er daarom voor dat de bijlesdocenten goed aansluiten bij het betreffende niveau en de lesstof. BijlesMatch verzorgt bijles in Arnhem in ieder schoolvak en op elk niveau.

Een persoonlijke aanpak voor iedere scholier

BijlesMatch is ervan overtuigd dat een individuele leermethodiek het effectiefst werkt. Iedere leerling leert immers niet op dezelfde manier. Op de middelbare school zijn de klassen vaak groot, met wel 30 tot zelfs 33 leerlingen in één groep. Hierdoor is persoonlijk onderwijs lastiger. BijlesMatch biedt tijdens de bijles in Arnhem een leermethodiek dat volledig aan de leerling is aangepast om zo op een effectieve manier het gewenste niveau te behalen. Een uur bijles per week kan de leerling vaak net die ondersteuning bieden die hij of zij nodig heeft. BijlesMatch biedt bijles in Arnhem en omgeving.

Bijles op maat

Eén van de kenmerken van BijlesMatch is flexibiliteit. Wij achten het zeer belangrijk dat u op ieder moment contact met ons kan opnemen en dat de bijlessen kunnen plaatsvinden op een tijdstip dat u schikt. Een bijles kan bij BijlesMatch worden ingepland op iedere dag van de week, natuurlijk in overleg met u of uw zoon of dochter. De bijles in Arnhem sluit aan op uw individuele wensen. De bijlessen vinden aan huis plaats, maar mocht u het zo zijn dat de leerling het beste in een andere omgeving leert, dan kan de bijles worden gegeven op een andere locatie. Dit is geheel aan u. Tevens bepaalt u wanneer de bijlessen plaatsvinden. U kunt het per week afspreken, maar het is ook mogelijk om van tevoren af te spreken dat de bijlessen iedere week op een vast tijdstip plaatsvinden. Daarnaast is het mogelijk om één docent voor verschillende vakken te hebben, maar ook is het geen probleem om voor elk vak een andere docent te krijgen. Neem gerust contact met BijlesMatch op als u een vraag heeft of als er iets niet in orde is. Wij kunnen altijd een alternatief bieden.

Kijk hier voor meer informatie over de tarieven voor bijles in Arnhem.

Bijles aanvragen

Direct vrijblijvend bijles aanvragen? Wij helpen u graag. Het is binnen 1 dag geregeld.

Vraag vrijblijvend bijles aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere bijlesorganisaties

Organisatie Proefles Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super flexibel!
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend
Nu vrijblijvend bijles aanvragen