Bijles in Amsterdam2018-07-02T17:02:55+00:00

Bijles in Amsterdam

Meer dan alleen de goedkoopste 

Proefles

Vrijblijvende proefles
Voor maar 10,-

Bijles aan huis

Bij u thuis
Of op school

Bijlesdocenten

Een passende bijlesdocent
Wij hebben 400+ docenten

Persoonlijke bijles

Persoonlijke aanpak
Gericht op uw kind

Klantbeoordeling

Tevreden leerlingen
Door tastbaar resultaat

Bijles in Amsterdam en omgeving

Bijles in Amsterdam wordt aangeboden door Bijlesmatch. Bijlesmatch geeft de persoonlijke bijlessen voor alle vakken op de middelbare school. Daarnaast bieden wij privé huiswerkbegeleiding bij u thuis aan. Bij ons staan universitair geschoolde bijlesdocenten voor u klaar! Wij vinden de meest geschikte bijlesdocent voor uw zoon of dochter.

Kwaliteit en service staan beide op nummer één. Wij zijn pas blij als u volledig tevreden bent met onze service. Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Nu vrijblijvend bijles aanvragen

Bijles aan middelbare scholieren

Tijdens de middelbare school periode volgen scholieren veel verschillende vakken. Het gebeurt vaak dat scholieren moeite hebben met een paar vakken. Daarnaast kunnen proefwerkweken de nodige voorbereiding vereisen. Vaak is de uitleg op school niet voldoende voor scholieren die het graag nog een keer uitgelegd willen krijgen. Juist voor die scholieren is er bijles in Amsterdam. Met bijles kan de scholier tóch op het gewenste niveau komen en blijven. De bijles en huiswerkbegeleiding die wordt aangeboden door BijlesMatch is op privé basis. Dit betekent dat er altijd één op één bijles gegeven wordt aan de scholier. De bijles kan gewoon aan huis gegeven worden, bij de docent of in een openbare locatie. BijlesMatch Amsterdam gelooft er namelijk in dat een persoonlijke benadering van groot belang is voor een geslaagd bijlestraject.

Bijles in Amsterdam voor alle jaren en niveaus

In Amsterdam zijn veel verschillende middelbare scholen aanwezig. Scholieren kunnen bijvoorbeeld op het Montessori Lyceum Amsterdam, Fons Vitae Lyceum of het Barlaeus Gymnasium zitten. Iedere middelbare school geeft les op één of meerdere niveau(s): vmbo, havo, vwo en/of gymnasium. Daarnaast heeft iedere school haar eigen manier van lesgeven en haar eigen lesboeken. Het is daarom belangrijk dat BijlesMatch de juiste bijlesdocenten biedt voor het geschikte niveau en de relevante lesmethode. Bij BijlesMatch kan er bijles gegeven worden in ieder vak voor elk niveau!

Iedere dag beschikbaar voor ieder vak

De scholier of ouder kan ook persoonlijke wensen hebben met betrekking tot bijles. Het is daarom belangrijk dat BijlesMatch haar werkwijze kan aanpassen per scholier. Naast de verschillen in methode en de brede keuze aan vakken, kan BijlesMatch op verschillende manieren de bijles in Amsterdam aanbieden. Bijvoorbeeld voor één vak, door één docent; voor twee vakken door één docent of voor meerdere vakken, door verschillende docenten. Daarnaast kan de bijlesperiode ook naar wens variëren. Denk hierbij aan iedere dag bijles of één dag in de week. BijlesMatch biedt bijles op maat!

Bijles aanvragen

Direct vrijblijvend bijles aanvragen? Wij helpen u graag. Het is binnen 1 dag geregeld.

Vraag vrijblijvend bijles aan

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

Bel 050 21 11 493 (Gratis)

Klantbeoordelingen

Wij zijn de goedkoopste!
Vergelijk BijlesMatch met andere bijlesorganisaties

Organisatie Proefles Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super flexibel!
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend
Nu vrijblijvend bijles aanvragen