Aanmelden Examentrainingen 2018-03-05T21:24:40+00:00

Aanmelden voor examentraining

BijlesMatch is de goedkoopste landelijke aanbieder van examentrainingen. Wij hebben de visie om examentraining voor iedereen toegankelijk te maken en elke eindexamenkandidaat gelijke kansen te bieden. Dit lukt ons al jaar op jaar met onze toegankelijke studieondersteuning.

Alle trainingsdagen voor havo en vwo beginnen om 09.00 uur en eindigen om 16.30 uur of 17.00 uur. Trainingsdagen voor vmbo eindigen om 15.30 uur. De trainingsdagen zijn intensief en langer dan acht uur per dag studeren heeft geen enkele zin. Lesmateriaal, eten en drinken is inbegrepen in de prijs. In het overzicht hieronder zie je de verschillende tarieven. Zodra je je hebt ingeschreven voor de eindexamentraining ontvang je binnen 5 dagen een digitale bevestiging met aanvullende informatie omtrent het dagprogramma, de eventuele spullen die je nodig hebt tijdens de training en een routebeschrijving.

Wij bieden examentraining in alle kernvakken voor VMBO, HAVO en VWO. Dit doen wij in heel Nederland. Hieronder kunt u zich aanmelden voor een training.

Stap 1 van de 3

Selecteer hier een vak. Op de volgende pagina kunt u de beschikbare data en locaties bekijken. Op de pagina daarna vragen we u uw gegevens in te vullen. Het aanmelden is binnen 2 minuten geregeld.

Blije klanten gingen u voor

Hulp nodig?

Bel ons op 050 211 14 93 (gratis)

Iedere dag bereikbaar tussen 08:00-22:00 (ook zaterdag en zondag)

BijlesMatch examentrainingen

vink De goedkoopste

vink Persoonlijke aandacht

vink Slagingspercentage 93%