Planning, locaties en Methodiek Examentrainingen

Onze locaties in Nederland

Bijlesmatch verzorgt examentrainingen in verschillende steden verspreid over Nederland. Er zal dus altijd een locatie bij u in de buurt zijn waar uw zoon of dochter een eindexamentraining kan volgen.  Op elke locatie worden examentrainingen aangeboden voor 9 verschillende vakken tijdens de voorjaarsvakantie en meivakantie van 2017. Uw zoon of dochter kan een examentraining volgen in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Utrecht, Nijmegen, Maastricht, Eindhoven, Enschede en Zwolle . De examentraining zullen worden gegeven op centrale locaties die goed bereikbaar zullen zijn met het openbaar vervoer. Op deze manier zijn de examentrainingen ook goed toegankelijk voor u als u buiten de stad woont!

Direct examentraining zoeken

Wij bieden de goedkoopste examentrainingen in heel Nederland: voor ieder niveau en vak.

Direct examentraining zoeken

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

085 - 303 29 67 (Gratis)

“Goede en snelle service. Goede prijs. Ik ben zeer tevreden.”
(Ivis Cambungo, Rotterdam)

Wanneer worden de examentrainingen gegeven?

Voorjaarsvakantie

Stad Data
Amsterdam 24 t/m 26 februari
Eindhoven 28 februari t/m 02 maart
Enschede 21 t/m 23 februari
Groningen 18 t/m 20 februari
Maastricht 02 t/m 04 maart
Nijmegen 03 t/m 05 maart
Rotterdam 28 februari t/m 2 maart
Utrecht 03 t/m 05 maart
Zwolle 24 t/m 26 februari

 Meivakantie

Stad Data
Amsterdam 22 t/m 24 april
Eindhoven 29 april t/m 1 mei
Enschede 25, 26 en 28 april
Groningen 22 t/m 24 april
Maastricht 25, 26 en 28 april
Nijmegen 22 t/m 24 april
Rotterdam 25, 26 en 28 april
Utrecht 29 april t/m 1 mei
Zwolle 29 april t/m 1 mei

“De examentraining bevalt ons uitstekend!”
(J. Woudsma, 7 mei, 2016)

Hoe ziet een trainingsdag er uit? 

Onze driedaagse examentrainingen hebben voor elk vak een vast rooster. Elke dag start om 9:30 en is afgelopen om 17:00. Voor al onze locaties in Nederland geldt dit rooster. Hieronder vindt u het dag rooster van een dag uit onze driedaagse examentraining.

Van Tot  Sessie inhoud
9:30 11:00 Blok 1
11:00 11:15 Pauze
11:15 12:45 Blok 2
12:45 13:15 Lunchpauze
13:15 15:00 Blok 3
15:00 15:15 Pauze
15:15 17:30 Blok 4

Ga naar het examentrainingen overzicht

3-dagen examentraining met persoonlijke aandacht

Bijlesmatch biedt trainingen aan op drie volle dagen (in de meivakantie). Gedurende deze drie dagen ligt de focus zowel op het oefenen van examens als op het uitleggen en verduidelijken van leerstof. Bijlesmatch werkt met ervaren student-docenten. De docenten zijn geselecteerd op didactische vaardigheden, doen vaak een studie die relevant is voor de training en zijn zeer deskundig. We werken tijdens de examentraining met kleine groepen zodat persoonlijke begeleiding centraal staat. Hiermee kunnen de docenten hulp bieden voor specifieke vragen van leerlingen. Persoonlijke begeleiding gericht op de problemen die jij ondervindt bij het vak! Met deze werkwijze is de examentraining ook zeer geschikt voor leerlingen die voor een uitmuntend cijfer gaan.

Naast inhoudelijke hulp proberen we tijdens onze examentrainingen de leerlingen ook te helpen met het omgaan met de spanning en zenuwen. We leggen uit hoe het er aan toe zal gaan tijdens een examen, hoe ze het best met de beperkte tijd om kunnen gaan en zullen andere praktische tips geven. Op deze manier is uw zoon of dochter optimaal voorbereidt op het examen en zal uw zoon of dochter zelfverzekerd aan het eindexamen beginnen.

Professioneel samengesteld oefenboek

Voor onze examentrainingen maken we gebruik professioneel samengestelde trainingsmaterialen. Dit lesmateriaal blijkt al jarenlang succesvol voor de voorbereiding op het eindexamen. Per vak hebben we een professioneel samengestelde samenvatting met oefenvragen. Deze worden samen gebruikt om zowel de theorie uit te leggen als theorie toe te passen in eindexamenopdrachten. Verder zal de leerling zelf het eindexamen basispakket moeten meenemen:

– Schrijfmateriaal

Tekenpotlood; rood en blauw kleurpotlood

Liniaal

Passer

Geodriehoek

Gum

Rekenmachine (of grafische rekenmachine wanneer toegestaan)

Overzicht Examentrainingen