De goedkoopste examentraining in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen en Groningen 2017-10-11T20:37:51+00:00

De goedkoopste landelijke examentrainer in 2017

Drie dagen op locatie voor HAVO en VWO: €279,-

Examentraining

Kleine klasjes
Max. 5 leerlingen

Professioneel materiaal
Gratis door ons aangeboden

Ervaren student-docenten
Wij hebben 400+ docenten

Top locaties
Klik hier voor onze locaties

Tevreden leerlingen
Klanten geven ons een 8.5

Nu aanmelden voor examentraining

Onze ervaren bijlesdocenten studeren o.a. aan de bovenstaande universiteiten.

1446304372_Purse

Landelijk de goedkoopste

Een driedaagse examentraining kost €279. Hiermee zijn wij landelijk de goedkoopste examentrainer. Examentraining door deskundige trainers hoeft niet duur te zijn. BijlesMatch heeft de visie om iedere eindexamenkandidaat gelijke kansen te bieden op het eindexamen. Dit lukt ons al jaar op jaar met onze toegankelijke studieondersteuning. Vergelijk onze prijzen hieronder zelf.

Persoonlijke aandacht

Tijdens een examentraining zul jij met maximaal 5 leerlingen les krijgen van een ervaren student-docent. Hierdoor is er mogelijkheid tot veel individuele begeleiding! De examentraining duurt drie dagen en loopt van 09:30 tot ongeveer 17:00 (afhankelijk van de groepsgrootte). Tijdens de training krijgen leerlingen lesmateriaal in de vorm van een examenbundel. De trainingen worden gegeven op centrale locaties die goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

Klanten geven ons een 8.4

BijlesMatch wil bijles en examentraining toegankelijk maken voor iedereen. Kwaliteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons ook hoog in het vaandel. Onze visie is dan ook het bieden van kwalitatief goede bijles tegen betaalbare, voordelige tarieven waarbij persoonlijk contact en service op 1 staan. Onze aanpak heeft tot nu toe geresulteerd in een gemiddelde klantbeoordeling van een 8,4!

De 5 voordelen en prijsvergelijker
Planning, locaties & methode
De 5 voordelen en prijsvergelijker

“Ik ga een stuk zelfverzekerder en beter voorbereid de examens in!
(Daniek Hultink, 6 mei 2016)

Examentraining

Examentraining HAVO & VWO

De goedkoopste landelijke examentrainer

BijlesMatch organiseert de goedkoopste 3-daagse examentraining van Nederland. Onze examentrainingen worden gegeven door ervaren student docenten met vaak een universitaire achtergrond. Onze examentrainingen zijn op locatie in Amsterdam, Groningen, Nijmegen, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Zwolle, Maastricht en Rotterdam. Gedurende deze drie dagen ligt de focus zowel op het oefenen van examens als op het uitleggen en verduidelijken van leerstof.

BijlesMatch examentraining is landelijke de goedkoopste examentrainer (€279). De trainingen worden verzorgd door ervaren student-docenten en duren 3 dagen op locatie. Onze examentrainingen bereiden je volledig voor op je eindexamen.

Aanmelden voor examentraining

Wat klanten ons vroegen voor het aanmelden

Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u ons altijd bellen op  050 211 14 93

Bijlesmatch werkt in kleine groepjes. Dat betekent dat er maximaal vijf leerlingen in een groepje les krijgen. Je zit dus met maximaal vier andere leerlingen in de training.
Je kunt voor één vak tegelijkertijd training volgen in dezelfde stad. Je kunt wel meerdere examentrainingen achter elkaar volgen tijdens een vakantie. De trainingen zijn zo ingepland dat steden die dicht bij elkaar liggen niet tegelijk training hebben.
Bijlesmatch heeft een strenge selectieprocedure. Tijdens de sollicitaties wordt er bekeken of de student-docent voldoende kennis en motivatie heeft om opgenomen te worden in de selectiepoule. Onze docenten hebben ervaring met bijles geven en doen vaak een opleiding die relevant is voor de examentraining.
Je kunt je via de aanmeldpagina opgeven voor de examentraining. Nadat je het formulier hebt ingevuld sturen we een email naar beide ingevulde emailadressen. Ook ontvang je van ons een factuur met een betaal-link daarin.
Je kunt examentraining volgen voor natuurkunde, scheikunde, biologie, wiskunde A, wiskunde B, economie, management & organisatie, Engels en Nederlands. Al deze vakken worden in de voorjaarsvakantie en meivakantie aangeboden.
Je kunt examentraining volgen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Eindhoven, Maastricht, Groningen, Enschede en Zwolle. Op al deze locaties wordt in de voorjaarsvakantie en meivakantie training gegeven. Kijk op onze locatie pagina voor alle adresgegevens.
Bij elke tweede training die u besteld krijgt u per training 5% korting! Mail hiervoor naar examentraining@bijlesmatch.nl
Elke dag start de training om half tien ’s ochtends. Zorg dat je iets eerder aanwezig bent zodat wij precies  om half tien kunnen starten. Een dag bestaat uit blokken van ongeveer anderhalf uur met daartussen één of twee korte pauzes en een langere lunchpauze. Hoe lang een dag duurt hangt af van de grootte van je groepje. Privétraining duurt tot drie uur, twee leerlingen tot vier uur en drie tot vijf leerlingen tot vijf uur.
Elke examentraining is een combinatie van uitleg en oefenen. Omdat we in kleine groepjes van maximaal vijf leerlingen werken kunnen we de balans tussen uitleg en oefenen afstemmen op de wens van de leerling. Iedere leerling heeft immers een andere leerbehoefte.
Op de eerste ochtend van de examentraining ligt jouw theorie- en oefenboek voor je klaar. Ook hebben we tijdens alle pauzes eten, drinken en snacks klaarliggen. Je hoeft dus eigenlijk alleen schrijfmateriaal en eventueel een binas/biodata of rekenmachine mee te nemen als dat voor jouw vak benodigd is.
Een training kost €295. Daarmee zijn we de goedkoopste landelijke examentrainer!
Dat kan. Na aanmelding kun je de naam van jouw vriend of vriendin doorgeven aan ons via het contactformulier, dan zorgen wij er voor dat jullie in dezelfde groep worden geplaatst.
In principe gaat elke examentraining gegarandeerd door. We zeggen geen groepjes leerlingen af bij te weinig aanmeldingen. Het kan wel voorkomen dat er overmacht optreedt omdat een examentrainer bijvoorbeeld ziek wordt. In dat geval bieden we altijd direct een alternatieve datum en/of locatie aan.
Indiend gewenst heb je na aanmelding veertien dagen de tijd om je af te melden voor een examentraining. Afmelden kan door een email te sturen met onderwerp: Afmelden Examentraining + “reserveringsnummer”  naar examentraininge@bijlesmatch.nl