Examentraining Zwolle 2016-02-21T17:55:31+00:00

Kleine klasjes
Max. 5 leerlingen

Inclusief lesstof & samenvatting)
Gratis  t.w.v. €25 door ons aangeboden

Universitaire trainers
Wij hebben 400+ docenten

Top locaties & Gratis eten/drinken
Klik hier voor onze locaties

Tevreden leerlingen
Klanten geven ons een 8.4

Examentraining Zwolle

Examentraining Zwolle van Bijlesmatch kost maar €279 per vak – examentraining Zwolle

  • Drie volle dagen examentraining op locatie voor de laagste prijs
  • Gratis samenvatting examenstof & oefenexamens t.w.v € 25 inbegrepen
  • Maximaal 5 leerlingen per klasje
  • Gratis eten, drinken en snacks

Examentraining Zwolle gegeven door de universitaire examentrainers is de goedkoopste van Zwolle (249 euro per vak!). Bijlesmatch biedt jaar op jaar goedkope en kwalitatief hoogstaande studieondersteuning in heel Nederland. Voor alle examenkandidaten van havo en vwo in Zwolle biedt Bijlesmatch nu ook examentraining. Wij geven examentraining Zwolle voor beide niveau’s (havo en vwo/gymnasium) voor de vakken Wiskunde A, Wiskunde B, Economie, Engels, Natuurkunde, Nederlands, Scheikunde, Biologie en M&O.  Op de pagina “examentraining aanmelden” kunt u uw zoon of dochter aanmelden voor de examentrainingen van  2016 in Zwolle. Op die manier zorgt u dat uw zoon of dochter volledig is voorbereid op zijn/haar eindexamens. Examentraining Zwolle van Bijlesmatch biedt een uitstekende voorbereiding op de centrale eindexamens.

Drie volledige dagen examentraining- examentraining Zwolle

Examentraining Zwolle geeft examentraining in de belangrijkste vakken voor zowel havo als vwo examenkandidaten in Zwolle. De examentrainingen van examentraining Zwolle van Bijlesmatch duren 3 volle dagen: 3 keer 8 uur per dag. Tijdens deze drie intensieve dagen wordt alle benodigde examenstof voor het specifieke vak behandeld. Per dag worden er dus ongeveer 3 à 4 onderwerpen behandeld. Per onderwerp wordt een stuk theorie behandeld, waarna oude examenvragen over dit onderwerp behandeld worden. Er is vanzelfsprekend veel ruimte voor persoonlijke begeleiding tijdens deze dagen. Op de laatste dag houden we een generale repetitie. Tijdens deze generale repetitie behandelen we een volledig (oud) examen van het specifieke vak. Alle onduidelijkheden en vragen die dan nog boven komen drijven, behandelen we nog een keer uitgebreid. Op deze manier is de examenkandidaat optimaal voorbereid op het examen.

Enkel de beste examentrainers studerend aan de Universiteit van Utrecht – Examentraining Zwolle

Examentraining Zwolle van Bijlesmatch wordt enkel gegeven door streng geselecteerde studenten van de Universiteit van Utrecht. Deze examentrainers hebben aan Bijlesmatch bewezen te beschikken over goede didactische vaardigheden. Daarnaast hebben ze vanzelfsprekend het vak waarin ze examentraining geven afgesloten met minimaal een 8. De examentrainers zorgen voor een succesvolle examentraining. Om die reden selecteren wij streng voor examentraining Zwolle.

Examentraining Zwolle op een centrale locatie

Examentraining Zwolle van Bijlesmatch vindt plaats op een centraal gelegen locatie in Zwolle. Examenkandidaten van buiten Zwolle kunnen deze locatie ook goed bereiken met het openbaar vervoer. De examentrainingen zijn intensief. Om die reden willen we dat de examenkandidaat zo min mogelijk energie en tijd hoeft te steken in het reizen.  De examentraining in Zwolle zal gegeven worden op het huiswerkinstituut Backup Studiebegeleiding aan de Energieweg 9, 8017 BE Zwolle.

Prijzen en examentraining overzicht

Direct examentraining zoeken

Wij bieden de goekoopste examentrainingen in heel Nederland: voor ieder niveau en vak.

Direct examentraining zoeken

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

085 - 20 66 36 99 (Gratis)

Examentraining Zwolle Backup Studiebegeleiding Energieweg 9 8017 BE Zwolle