Examentraining Nijmegen 2015-12-31T18:59:35+00:00

Kleine klasjes
Max. 5 leerlingen

Inclusief lesstof & samenvatting)
Gratis  t.w.v. €25 door ons aangeboden

Universitaire trainers
Wij hebben 400+ docenten

Top locaties & Gratis eten/drinken
Klik hier voor onze locaties

Tevreden leerlingen
Klanten geven ons een 8.4

Examentraining Nijmegen

De aller goedkoopste examentraining Nijmegen (€279 per examentraining)

  • Drie volle dagen examentraining op locatie voor de laagste prijs
  • Gratis samenvatting examenstof & oefenexamens t.w.v € 25 inbegrepen
  • Maximaal 5 leerlingen per klasje
  • Gratis eten, drinken en snacks

Examentraining Nijmegen georganiseerd door Bijlesmatch is de goedkoopste (295 euro per vak). Bijlesmatch biedt al jaren hoogwaardige studieondersteuning aan middelbare scholieren van o.a. havo en vwo door heel Nederland. Onze examentrainingen sluiten perfect aan op de benodigde voorbereiding van de havo en vwo leerlingen uit Nijmegen. Tijdens drie intensieve trainingsdagen geven wij, in kleine groepjes, examentraining per vak en niveau (havo of vwo) op locatie. Examentraining Nijmegen van Bijlesmatch bewijst dat kwalitatief hoogstaande examentraining niet duur hoeft te zijn. U kunt uw zoon of dochter aanmelden voor onze examentrainingen van 2016. Wij zorgen er dan voor, zoals we ieder jaar doen met o.a. bijles, dat uw zoon of dochter optimaal is voorbereid. Examentraining Nijmegen is geheel gefocust op een persoonlijke en effectieve aanpak.

3 leerzame trainingsdagen – examentraining Nijmegen

Examentraining Nijmegen door Bijlesmatch verzorgt examentraining voor alle vakken voor havo en vwo. Alle examenstof wordt behandelt in deze drie intensieve dagen (3 keer 8 uur per dag). Dit betekent dat er per dag ongeveer 3 à 4 examenonderwerpen worden behandeld. Per onderwerp zal er een stuk theorie worden uitgelegd, waarna er wordt geoefend op basis van oude examenvragen. Op basis van deze methodiek geven wij de examenkandidaat de benodigde vak-inhoudelijke kennis en vaardigheden mee. Aan het einde van de examentraining Nijmegen wordt er een generale repetitie gehouden. Tijdens deze generale repetitie wordt een volledig oud examen geoefend. Vragen of onduidelijkheden die hierbij naar voren komen worden uitgebreid besproken en uitgelegd.

Enkel geselecteerde examentrainers van de Radboud Universiteit Nijmegen

De examentrainingen Nijmegen worden enkel gegeven door streng geselecteerde studenten van de Radboud Universiteit Nijmegen. De selectie van onze examentrainers vindt plaats op basis van eindcijfers en didactische vaardigheden (capaciteiten om goed uit te leggen). Bij ons hebben de meeste examentrainers al veel ervaring in het geven van studieondersteuning.

Examentraining Nijmegen op een goed te bereiken locatie

Examentraining Nijmegen van Bijlesmatch wordt georganiseerd op een toplocatie in Nijmegen, die goed te bereiken is met het openbaar vervoer. Bijlesmatch zorgt ervoor dat ook examenkandidaten van buiten Nijmegen goed op onze locatie kunnen komen. Examentraining Nijmegen van Bijlesmatch is intensief, we willen dus niet dat het de leerling nog veel energie kost om thuis te komen.

Prijzen en examentraining overzicht

Direct examentraining zoeken

Wij bieden de goekoopste examentrainingen in heel Nederland: voor ieder niveau en vak.

Direct examentraining zoeken

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

085 - 20 66 36 99 (Gratis)

Examentraining Nijmegen