Examentraining Engels 2016-01-10T15:06:36+00:00

Kleine klasjes
Max. 5 leerlingen

Inclusief lesstof & samenvatting)
Gratis  t.w.v. €25 door ons aangeboden

Ervaren student-docenten
Wij hebben 400+ docenten

Top locaties & Gratis eten/drinken
Klik hier voor onze locaties

Tevreden leerlingen
Klanten geven ons een 8.4

Examentraining Engels

Examentraining Engels: voor maar €279 (goedkoopst van Nederland)

  • Drie volle dagen examentraining economie op locatie voor de laagste prijs
  • Gratis samenvatting examenstof & oefenexamens Engels t.w.v € 25 inbegrepen
  • Maximaal 5 leerlingen per klasje
  • Gratis eten, drinken en snacks

Examentraining Engels van Bijlesmatch is een populair bezochte examentraining. Voor maar €279 euro krijg u drie volledige dagen (3 keer 8 uur) examentraining Engels op locatie. Examentraining Engels van Bijlesmatch wordt gegeven voor zowel havo examenkandidaten als vwo/gymnasium examenkandidaten. Examentraining Engels vindt plaats op al onze locaties: Amsterdam, Groningen, Nijmegen, RotterdamUtrecht, Eindhoven, Enschede, Zwolle of Maastricht. Onze locaties voor examentraining Engels liggen centraal gelegen en zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Drie intensieve dagen examentraining Engels

Examentraining Engels wordt gegeven over drie volledige dagen examentraining. Na deze drie dagen examentraining Engels ben je volledig voorbereid op je eindexamen Engels havo of vwo/gymnasium. De dagen van Examentraining Engels bestaan 1) uitleg over hoe je het beste een examentekst Engels kan aanpakken 2) wat voor type vragen er voorkomen in eindexamen Engels voorkomen en 3) vooral uit het oefenen van oude examenteksten en het intensief bespreken ervan. We zorgen ervoor dat onze professionele examentrainers goede inhoudelijke ondersteuning kunnen bieden tijdens de examentraining Engels. Aan het einde van de drie dagen examentraining Engels is de eindexamenkandidaat volledig voorbereid op het eindexamen Engels.

Wanneer wordt de examentraining Engels gegeven?

Onze examentraining natuurkunde wordt gegeven in Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Utrecht, Zwolle, Groningen, Eindhoven, Enschede, Maastricht. De data van de examentrainingen in de verschillende steden kun je vinden in het examentrainingsoverzicht. Hier kun je je ook direct aanmelden voor een examentraining. Door te klikken op onderstaande knop kom je bij het examentrainingsoverzicht.

Ga naar het examentrainingen overzicht

Inhoud van onze examentraining Engels

Examentraining Engels van Bijlesmatch bestaat vooral uit het aanleren van een methodiek om goed examenteksten Engels te kunnen lezen en de bijbehorende vragen te beantwoorden. We oefenen veel (oude) examenteksten Engels en behandelen de vragen op een effectieve manier klassikaal.

!Let op: Examentraining Engels is volledig gefocust op het leren lezen van Engelse teksten en het maken van de bijbehorende opgaven. Wij zorgen ervoor dat de examenkandidaat goed voorbereid het centrale eindexamen havo of vwo/gymnasium ingaat (waar enkel leesvaardigheid wordt getoetst). Luistervaardigheid wordt dan ook niet behandeld tijdens onze examentrainingen, omdat dit niet wordt afgenomen op het centrale examen. Wij bieden ook 1-op-1 privé bijles voor Engels luistervaardigheid, grammatica etc. Onze examentraining Engels bereidt je volledig voor op het centrale eindexamen Engels.

Professioneel trainingsmateriaal van Bijlesmatch

Bijlesmatch biedt professioneel examentrainingsmateriaal (samenvatting en oefenvragen) aan voor tijdens de examentraining Engels. Veel andere examentrainingsbureau’s maken gebruik van dezelfde methodiek als wij. De reden hiervan is dat het ieder jaar door vakkundige mensen wordt vernieuwd voor de komende eindexamens. De leerlingen krijgen deze materialen gratis van Bijlesmatch tijdens de examentraining Engels (en natuurlijk bij de andere vakken).

Naast het meenemen van de examenbundel, vragen wij de examenkandidaat de volgende ondersteunende materialen mee te nemen naar de examentraining Engels:

  • Pen en roosterpapier
  • Woordenboek Engels – Nederlands

Direct examentraining zoeken

Wij bieden de goekoopste examentrainingen in heel Nederland: voor ieder niveau en vak.

Direct examentraining zoeken

Hulp nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar. (Maandag t/m Zondag 8:00-22:00)

085 - 303 29 67 (Gratis)

Examentraining Engels
[button link="/aanmelden-examentraining/" color="custom" size="small" type="flat" shape="square" target="_self" title="Aanmelden examentraining" gradient_colors="#1e73be|#1e73be" gradient_hover_colors="#156fbf|#4a88bf" accent_color="#ffffff" accent_hover_color="" bevel_color="" border_width="1px" shadow="" icon="" icon_divider="yes" icon_position="left" modal="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" alignment="left" class="" id=""]Prijzen en examentraining overzicht[/button]