Bijles in Rotterdam

Via deze knop komt u bij het aanvraagformulier voor een gratis kennismakingsgesprek.
Direct Aanvragen

Voordelig & deskundig

  • Universitaire Bijlesdocenten
  • Bijles aan huis
  • Alle vakken en niveau’s
  • Alle middelbare scholen

Altijd bereikbaar

De medewerkers van BijlesMatch staan altijd voor u klaar!

download 050 211 14 93

IMG_5321(1) 06 – 13 07 69 12

download (1) rotterdam@bijlesmatch.nl

Bijles Rotterdam

Bijles in Rotterdam

BijlesMatch biedt bijles en huiswerkbegeleiding voor alle middelbare schoolvakken en niveau’s in Rotterdam. Normaliter vinden onze bijlessen plaats bij u aan huis, maar het kan natuurlijk ook ergens anders. Bij ons geven enkel de beste universitair geschoolde bijlesdocenten bijles in Rotterdam. Bent u niet tevreden over de bijlesdocent? Dan krijgt u geheel gratis binnen 1 dag een nieuwe bijlesdocent toegewezen.

Voor ons is een service en kwaliteit het belangrijkst. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom helpen wij u graag verder met bijles of huiswerkbegeleiding in Rotterdam. Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Voor alle middelbare scholieren in Rotterdam

Bijles is belangrijk voor de middelbare scholier die moeite heeft met bepaalde vakken. Tijdens de middelbare school periode volgen scholieren veel verschillende vakken. Het gebeurt vaak dat scholieren moeite hebben met een paar vakken. Juist voor die scholieren is er bijles in Rotterdam. Met bijles kan de scholier toch op het gewenste niveau komen en blijven. De bijles en huiswerkbegeleiding die wordt aangeboden door BijlesMatch is op privé basis. Dit betekent dat er altijd één op één bijles gegeven wordt aan de scholier. BijlesMatch Rotterdam gelooft er namelijk in dat een persoonlijke benadering van groot belang is voor een succesvol bijlestraject. Ook is het geen enkel probleem als u bijvoorbeeld in een plaats dichtbij Rotterdam woont. De bijles kan gewoon aan huis gegeven worden. Echter is het ook mogelijk, als u dat wilt, dat de bijles ergens anders plaatsvindt.

Bijles voor alle jaren en niveaus

In Rotterdam zijn veel verschillende middelbare scholen aanwezig. Zo kan een scholier bijvoorbeeld studeren aan het Rudolf Steiner College, Montessori Lyceum, Marnix Gymnasium, Wartburg College of een andere middelbare school. Veel middelbare school geven les op één of meerdere niveau(s): VMBO, HAVO, VWO en/of Gymnasium. Daarnaast heeft iedere school haar eigen lesmethodiek en lesmateriaal. Het is daarom belangrijk dat BijlesMatch Rotterdam de juiste bijlesdocenten biedt voor het geschikte niveau en de relevante lesmethodiek. Zo kan er bijvoorbeeld een bijles in Rotterdam voor het vak Wiskunde A plaastvinden op het niveau van het VWO met het boek dat gebruikt wordt bij het Rudolf Steiner College in Rotterdam. Bij BijlesMatch kan er bijles gegeven worden in ieder vak voor elk niveau.

Wij zijn 7 dagen in de week beschikbaar in Rotterdam

Naast de verschillen in scholen en vakken, kan de scholier of ouder ook persoonlijke wensen hebben met betrekking tot bijles of huiswerkbegeleiding. Het is daarom van groot belang dat BijlesMatch haar werkwijze kan aanpassen per scholier. BijlesMatch kan daarom op veel verschillende werkwijzen bijles in Rotterdam aanbieden. Bijvoorbeeld voor één vak (bijv. Wiskunde) door één docent, voor twee vakken (bijv. Engels en Natuurkunde) door één docent of door verschillende docenten te hebben. Maar de bijlesperiode kan ook variëren tussen iedere dag tot één dag in de week. De bijles in Rotterdam wordt door BijlesMatch op maat geleverd.

Vergelijk onze prijzen met andere partijen in Rotterdam

Hieronder vindt u een vergelijkingstabel met bekende bijlesorganisaties in Nederland. Update 04-01-2017

Organisatie Proefpakket (1 uur bijles) Pakket 10 uur bijles Geldigheid Pakket
BijlesNetwerk €16 euro  €180 euro (aan huis) 1 maand
BijlesMatch €10 euro €180 euro (aan huis) 12 maanden – super  flexibel
StudentsPlus €15 euro €190 euro (aan huis) 1 maand
Studiekring €36,50 euro €365 euro (op locatie) Onbekend

*BijlesMatch streeft ernaar deze informatie 100% up-to-date en transparant te houden. Bij onjuiste informatie, vernemen wij dit graag zsm: contact.

Ontmoet enkele van onze bijlesgevers!

<strong>Lotte</strong>
LotteBijles in Latijn, Engels en Frans
<strong>Hylke</strong>
HylkeNatuurkunde, Wiskunde B, Scheikunde, Biologie en Geschiedenis
<strong>Maud</strong>
MaudBijles in Latijn, Engels en Frans
<strong>Len</strong>
LenBiologie en Scheikunde
Erg goede service. Snel en heel flexibel!
Ivis Cambungo, Rotterdam
Duidelijke en gestructureerde uitleg voor wiskunde!
Marvin Zwijnenburg

Een gratis kennismakingsgesprek aanvragen?

Direct Aanvragen