Bijles in Scheikunde

/Bijles in Scheikunde
Bijles in Scheikunde 2014-12-08T22:43:34+00:00

Bijles in scheikunde. Wij zijn meer dan alleen de goedkoopste!

BijlesMatch is een bijlesbureau voor middelbare scholieren. Wij geven privé bijles aan huis in onder andere Scheikunde. Samengevat bieden wij:

  • 1-op-1 bijles aan huis
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Probeer een proefles voor maar 10 euro
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Een bijlesdocent die bij u past
  • Flexibele bijlespakketten, 1 jaar geldig!

Scheikunde is voor veel scholieren een van de moeilijkste vakken op de middelbare school, zo niet de moeilijkste. Scheikundige vergelijkingen, het uitrekenen van concentraties, stofeigenschappen, het zijn allemaal lastige onderwerpen. Onze bijlesdocenten leggen uw zoon of dochter de theorie graag uit en helpen ze daarnaast met hun huiswerk. Op deze manier, met inzet van de leerling en de bijlesdocent hopen we zo snel mogelijk de resultaten voor het vak Scheikunde te verbeteren.

De bijlesdocenten van BijlesMatch zijn niet veel ouder dan de leerling. Dit heeft een positief effect op de bijles scheikunde. De bijlesdocent heeft namelijk zelf recent eindexamen gedaan in Scheikunde en kent de stof dus nog goed. Het maakt niet uit welk niveau de leerling doet en hoe snel de leerling leert, de bijlesdocent zal zich altijd aanpassen aan de scholier. Een bijlesdocent kan in de aanloop naar een toets of eindexamen ook helpen de puntjes op de i te zetten zodat uw zoon of dochter goed voorbereid is.

Door tijdens een bijles in scheikunde eerst een stukje theorie te behandelen en dit vervolgens toe te passen in huiswerkopgaven, komen vanzelf de zwakke punten van de leerling naar boven. Deze punten kunnen direct met de bijlesdocent worden besproken. Er zal uitleg gegeven worden en extra geoefend worden met dit onderwerp. Op deze manier krijgt uw zoon of dochter het vak scheikunde steeds beter onder de knie. Ook huiswerkbegeleiding valt onder de mogelijkheden van BijlesMatch. Hierbij helpen we wekelijks uw zoon of dochter met het huiswerk voor scheikunde en eventueel ook met het huiswerk voor andere vakken.

Wil je eens een proef bijles proberen en contact maken met onze bijlesdocenten? Neem dan contact met ons op! Wij geven bijles in scheikunde in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Nijmegen, Leiden en Delft.

Nu vrijblijvend aanvragen

Op zoek naar bijles in scheikunde aan huis?

Onze klanten zijn zeer tevreden over de persoonlijke aanpak van BijlesMatch!
Nu vrijblijvend aanvragen