Wij heten je graag welkom bij het BijlesMatch-team!

Bijles geven is een ideale bijbaan. Je helpt anderen, houd je eigen kennis op peil en verdient 10 euro per uur. Heb je een vak minimaal met een 7 afgesloten (of kan je anders je bekwaamheid bewijzen), heb je goede didactische vaardigheden en ben je sterk gemotiveerd om bijles te geven? Dan heten we je graag welkom! Aanmelden als bijlesdocent kan in het formulier hieronder, je krijgt binnen 7 werkdagen een reactie van ons.

Regio*

Voornaam *

Tussenvoegsels

Achternaam*

Adres + huisnummer*

Postcode*

Plaats*

Geboortedatum*

Rekeningnummer

Email*

Telefoonnummer*

Curriculum Vitae (CV, pdf)*

Cijferlijst*(gif, png, jpg, jpeg, pdf)

Vak (selecteer meerdere wanneer nodig)*

Hoogst afgerond niveau*

Profiel

CMEMNGNT

Huidige Studie

Beschikbare dagen (selecteer meerdere wanneer nodig)*

Gewenste aantal uren per week

Bij het klikken op "Nu aanmelden als bijlesdocent" solliciteer je vrijblijvend als bijlesgever bij BijlesMatch. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Bijles geven is een ideale bijbaan voor studenten

Bijlesdocent zijn is een ontzettend leerzame bijbaan voor een student. Daarbij help je mensen ontzettend en verdien je ook nog eens geld. Het is een ideale bijbaan voor studenten. De bijles vindt meestal bij de scholier thuis plaats. Wij bieden een reiskostenvergoeding als de scholier ver weg woont. Geef in het formulier ‘aanmelden bijlesdocent’ hierboven aan in welke stad je bijles wilt geven. Solliciteren is vrijblijvend. BijlesMatch geeft bijles in alle grote studentensteden. Zo zijn wij actief in en rondom de volgende plaatsen: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Leiden, Delft, Eindhoven en Nijmegen. Heb je vragen? Wij zijn 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar op 050 – 211 14 93. Toets in het keuzemenu de stad in waar jij graag bijles wilt geven. Je kunt bij ons bijles in de verschillende regio’s geven, de mogelijkheden: bijles geven Amsterdam, bijles geven Rotterdam, bijles geven Utrecht, bijles geven Leiden, bijles geven Delft, bijles geven Nijmegen, bijles geven Eindhoven, bijles geven Maastricht en bijles geven Groningen. Voor meer informatie over onze werkwijze kan je ook klikken op de volgende link: http://www.bijlesmatch.nl/werkwijze/

Bijles geven is een ideale bijbaan voor mij! Ik geef bijles aan twee scholieren in Eindhoven. Door de flexibele werkwijze van BijlesMatch bepaal ik zelf wanneer ik werk, super handig!
Daan, Eindhoven
Ik geef nu een paar maanden bijles in Amsterdam. Bijles geven is hele leerzame bijbaan! Daarbij help ik mensen echt, mijn leerling had laatst een 7,8 voor Engels gehaald!
Sophie, Amsterdam
Ik ben begonnen met bijles geven in Rotterdam sinds april vorig jaar. Het flexibel inplannen van de bijlessen is voor mij en voor mijn leerling heel erg handig. Het bijles geven zelf vind ik heel leuk om te doen, de waardering die ik krijg van de ouders en van BijlesMatch motiveert mij ontzettend!
Willem, Rotterdam

BijlesMatch biedt veel!

  • Een goed salaris (10 euro per uur)
  • Flexibele werktijden
  • Gemakkelijke urenadministratie
  • Maandelijkse uitbetaling
  • Mogelijkheid tot traineeship
  • bijles geven
  • bijles geven
  • bijles geven
  • bijles geven

Vragen?  download 050 211 14 93

Bekijk hier onze werkwijze